2777
2789
عنوان

من چرا اکثر مواقع عاشق مردای سن بالا میشم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 768 بازدید | 69 پست
منم کمتر پیش میاد رو شن کم کراش بزنم چون اکثرا نسنجیده و جوجه و خاله زنکن ولی سن بالا به قول شما با ...

اره دیگه اقتضای سنشون هست. پسرها دیرتر به بلوغ عقلی میرسن

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب معلومه پسر زیر ۲۰ جوجه حساب میشه دیگه

من حتی اگه ۲۵ سالش باشه هم خوشم نمیاد دوست دارن حداقل ۱۰ سال بزرگتر باشه 

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

با هر مردی یا پسری دوست داری کراش بزن ...ولی فقط به یک شرط مجرد باشه سنش چه 25 سال چه 45سال مهم نیست ...

عزیزم چی فکر کردی من اگه قرار بود سمت متاهل برم و دور از جونم خدای نکرده آوار بشم رو زندگی ی زن دیگه اینجا تاپیک نمیزدم دنبال راه حل باشم 

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

حالا نمازم میخونی؟فکر چی میکنی؟؟چرا پس بقیه به متاهل ها فکر نمیکنن؟؟؟

نماز نمیخونم نه 

ولی چ ربطی داره ؟ بعدشم مگه من رو متأهلا گفتم کراش میزنم ؟ چرا گارد گرفتی 

اصلا تاپیکو کانل خوندی؟ من اگه قرار بود خدای نکرده زندگی بقیه رو خراب کنم اینجا تاپیک نمیزدم کار خودمو میکردم 

شما هم خودتو کنترل نکن یکقت غش نکنی عذاب وجدان میگیرم حاج خانم 💔😕

آفرین پس آدم خوبی هستی ❤️

مرسی عزیز دلم ، این نظر لطف شماست 

با این وجود من نمیدونم این کاربر برفی سابق چرا گارد گرفته و تحقیر میکنه 

زن نداره تو این سن؟

نمیدونم ولی برای من مهم نیست چ داشته باشه یا نداشته باشه باید فراموش کنم و بیخیال بشم 

مرسی از نظرات زیاد هستن ، تاپیک قفل میکنم 🤍