2777
2789
عنوان

من چرا اکثر مواقع عاشق مردای سن بالا میشم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 768 بازدید | 69 پست

منم مثل تو ام، حالا نه که شدید کراش بزنم ولی از سن بالاها خوشم میاد بخاطر اینکه پخته تر، اروم تر، باثبات تر و حامی ترن. هم سن های خودم رو میبینم اکثرا بلاتکلیف و هیجانی و رو مخ ان خوشم نمیاد😑 تک و توکی بینشون ادم باثبات هست که از اونا هم مثل اون سن بالاها خوشم میاد 

در مورد خودم مطمئنم بخاطر رابطه بد با پدر نیست چون پدرم هیچ وقت باهام بد نبوده یا اینکه غایب باشه، فکر کنم تو خیلی موارد به سلیقه شخصی برگرده

و تنها کاری هم که میتونی بکنی فاصله گرفتنه و بس هیچ کاری تا وقتی کنارشی و هر روز میبینیش فایده نداره

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا من برعکس رو کوچیک تر از خودم کراش میزنم البته متاهلم 🤣🤣🤣

میگن سن زن ها که بالاتر میره به سن های کوچکتر گرایش پیدا میکنن 

اگه مثلا سن بیشتر از ۳۵ دارید طبیعیه فکر کنم.

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

حالا من برعکس رو کوچیک تر از خودم کراش میزنم البته متاهلم 🤣🤣🤣

من هرکی ازم کوچکتر باشه بهم پیشنهاد بده بدم میاد حس میکنم جوجن ۸ 

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

۲۶ سالمه 😐😂 برم خودمو بکشم 🤧

نه بابا این چه حرفیه😂 بهتر از اینه تمایل به دوبرابر سن خودت داشته باشی بخدا

منم مثل تو ام، حالا نه که شدید کراش بزنم ولی از سن بالاها خوشم میاد بخاطر اینکه پخته تر، اروم تر، با ...

منم کمتر پیش میاد رو شن کم کراش بزنم چون اکثرا نسنجیده و جوجه و خاله زنکن 

ولی سن بالا به قول شما با ثبات تر   حامی ترن ، و اینکه مردونه تر هم هستن 

جوونا اکثرا خاله زنک و بچه ننن با احترام بگم البته 

اینم نه همشون  

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

اون تو رو به چشم دخترش میبینه شاید

نمیدونم شاید