2777
2789
عنوان

من چرا اکثر مواقع عاشق مردای سن بالا میشم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 769 بازدید | 69 پست
از چ لحاظ گند نزنم ؟ منظورت اینه تا افسردگی اینا نگرفتم برم ؟

فکر کن‌ طرف بفهمه روش کراشی 

و با زبون بازی و ... وابستت‌ کنه‌ 

و ازت سو استفاده کنه‌ 

با توجه به سن تو و اون بعید نیست 

گوجه سبز میقولی هستم 😁🧡کاراگاه سایت 😎یک عدد کیدرامری 🐥😍
در اغلب موارد میگن بخاطر اینه که افراد مهر پدری ندیدن حالا برای شمارو نمیدونم

منم اینو شنیده بودم 

من بچه که بودم پدرم فوت شد 

ولی رو این آقا کراش زدم از دید پدری نگاهش نمیکنم ، واقعا کراش زدم روش چجوری بگم نترکم ، منظورم متوجه شدی ؟(: 

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رابطه ات با پدرت چطوری هست و بوده در کودکی؟

پدرم فوت شده 

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

بله این که میدونم اما مشکل اینجاست چجوری بیخیال شم تقریبا هر روز هفته دارم میبینمش با هم داریم کار م ...

به خودش فکر نکن 

به زنش فکر کن 

و اجازه نده باهات راحت باشه شوخی کنه آهنگ بذاره.

اون زنده بدبخت ب پای اون پیر شده حقش نیست بیاد با کسی جای  دخترش خنده شوخی کنه.

من خودم متاهلم دوتا بچه دارم. احساس کردم از یکی داره خوشم میاد. هزاران بار تف و لعنت به خودم فرستادم. شیطون رو لعنت کردم. هربار بخوام بهش فکر کنم قیافه شوهرم میاد تو ذهنم...

و اینکه اگه خدای نکرده یکی دیگه روی شوهرم کراش باشه ، واقعا عذاب میکشم.

بخاطر خدا از فکرش بیا بیرون

خوده خدا برات بهترین شو می‌ذاره کنار....

هم تفاوت سنی تون زیاده هم اون آقا متاهله۱۰۰درصد هم حست یکطرفست..پس از همین اولش حستو کنترل کن که بعد ...

اینکه صدرصد 

فکر کن‌ طرف بفهمه روش کراشی و با زبون بازی و ... وابستت‌ کنه‌ و ازت سو استفاده کنه‌ با توجه به سن تو ...

راست میکی اینم حرفیه

منم اینو شنیده بودم من بچه که بودم پدرم فوت شد ولی رو این آقا کراش زدم از دید پدری نگاهش نمیکنم ، وا ...

ممکنه هشیار دنبال پدر نباشی ولی این مدل انتخاب دقیقا دنبال پدر گشتن هست

سن بالا بیشتر وایب حمایتگری میده 

منم اینو شنیده بودم من بچه که بودم پدرم فوت شد ولی رو این آقا کراش زدم از دید پدری نگاهش نمیکنم ، وا ...

میفهمم چی میگی 

ولی ربطی نداره چطوری کراش زدی 

اغلب کسایی که جذب افراد بزرگتر از خودشون طبق تحقیقات مهر پدر نداشتن و در ناخودآگاهشون بنظر همجین افرادی حس امنیت بیشتری بهشون میده 

خدا پدرتون رو بیامرزه ولی توصیه ی من اینه برین پیش مشاور تا درست راهنماییتون کنه

به خودش فکر نکن به زنش فکر کن و اجازه نده باهات راحت باشه شوخی کنه آهنگ بذاره.اون زنده بدبخت ب پای ا ...

این دکتره مهربونه ، شوخ طبعه فقط با من شوخی نمیکنه با بقیه هم میکنه اخه 

من این اشتباه کردم

با وجود پلکیدن همسن وحتی سن

کم چه مجازی چه خاستگادهام

اما همه پایین تر بودن از هر نظ 

این شد انتخابم بین بد وبدتر 

روزگار چرخید چرخید تا اینکه این شد قسمتم!

خلاصه

ازدواج قبلی با اون مرد که مشکل شدید بچه دار شدن داشت ازدواج کردم

یعنی صرف بچه دار شدن اومد با من ازدواج کرد

داستان اون ومن که مفصله

وعمر اون طوماره باید چند تا کتاب نوشت  دو سال پبش فوت کرد

که من سر زندگی جدیدم و ادر ماه خبر فوتش اومد

که دوماه باردار فودم

۶سال از جدایی ش گذتشه بود

خلا۱صه همسر سابقم سه سال زندگی کردم‌و اخر جدا شدیم

توافقی و اووه چه بلاهایی وچه حقارت ها و چه تهمت های که نزد

و رفت س اع سومی که همست زن لول ش بود

من متولد ۶۴م

۳۲ سالگی با ۴۳ ساله ی ازرواج  کردم

۱۰سال که هیچ انگار ۲۰ سال بزگتر بود از

من همش دخترونه وکمرد میزدم

الانم همینم چهرتا

خلاصه همسر فعلی همسن خودم

پسرم ۱۵ماهشه

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

میفهمم چی میگی ولی ربطی نداره چطوری کراش زدی اغلب کسایی که جذب افراد بزرگتر از خودشون طبق تحقیقات مه ...

مممنونم عزیزدلم

من این اشتباه کردمبا وجود پلکیدن همسن وحتی سنکم چه مجازی چه خاستگادهاماما همه پایین تر بودن از هر نظ ...

یا خدا گیج شدم اصلا