2777
2789
عنوان

چقدر به ادما اعتماد دارید

141 بازدید | 15 پست

من بیش از، اندازه بی اعتمادم

حس میکنم همه دنبال منفعت خودشونن

شما دارید ادم هایی که بتونید، بهشون اعتماد کنید؟ 

ممن من بغلت می‌کنم درکت می‌کنم 🫂💋💋💋🫂💋💋😘💋  😔😔😔🫂😔😔😔😔🫂🫂💋💋 حمایتت می‌کنم 🫂💋🫂🫂 دارم بغلت می‌کنم می‌بوسمت موهات ناز می‌کنم بهت آرامش و حس خوب می‌دم آرامش تزریق می‌کنم تو تک تک رگ‌هات دارم بهت نوازش می‌دم تو روی پام هستی دست می‌کشم روی سرت تنازز. نااززز نازززز من اینجا پیشتم اتفاقی نمی‌افته کسی نمی‌تونه بهت آسیب بزنه نترس 🫂💋🫂😍❤️ نازززز ناززز بغلم ناززز ناااز سرتو بوس می‌کنم نوازشت می‌کنم در آغوشت می‌گیرم 🫂🫂😍❤️ احساساتت درک می‌کنم از عمق وجود بغلت می‌کنم به احساسات و درک میکنم پس من کنارتم دوست دارم از عمق وجودم با تک تک رگ‌های قلبم عاشقتم می‌بوسمت نوازشت می‌کنم عاشقتم بغلت می‌کنم بلندت می‌کنم سرتو می‌برسم دوباره نازت می‌کنم از زمین بلندت کردم 🙊💋🫂🫂😍❤️ با تمام وجودم و جونم ازت مراقبت می‌کنم 🫂🫂🫂🫂🫂🫂😘😔😔😔😘😘😘😘😘😘❤️❤️❤️❤️❤️💋💋💋💋💋 خیلییییی دوست دارم عزیزم وقتی باید می‌خندیدی و من ذوووق کنم هیجانات خودت ابراز می‌کردی برات کودک قشنگم کاش می‌شد بمیررررم از عمق وجود می‌فشارمت تو بغلم یه پتو می‌چیدم دور دوتامون و آغوش گرم و نرم خودم تقدیم می‌کنم😍🫂❤️🥹🥹🥹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو بگو ی پاپاسی ب هیچکی اعتماد ندارم

فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

من فقط به پدر و مادرم اعتماد دارم و خونواده خودم.

خواهر اصلا.

اول مادرم بعد با کمی فکر پدرم 

با کلی تاخیر و فکر و بالا و پایین کردن از سر ناچاری بردارم.

شوهرم که...

خونواده شوهر و خاندانش  که اصلااا

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

بهترین کارو می‌کنی می‌گن همه رو بد ببین خب اگر خلافش ثابت شد اون وقت خوب ببین /ما ها که همه خوب دیدم و قابل اعتماد به خاطر اینکه خودمون اینطوری هستیم بیشتر آسیب دیدم 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘