2777
2789
عنوان

سلام بچم کلاس اول یہ مشکل دارم کسی میتونہ کمکم کنہ

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 49 پست
منم کادو میخرم معلمش بھش بدہ ممنون فکر خوبیہ

یه چیزی بخر که دوست داره دختر من تدی عروسک مستربین رو دوست داره اونو خریدم براش خانومش گفت فرشته ها برات آوردن هی میگفت مامان فرشته ها از کجا می‌دونستن من تدی دوست دارم 

از معلم مدیر معاون سوال کنید چی شده

پرسیدم از معلم گفت موقع برگشت یہ دختر کہ تو سرویسشونہ اومده دنبالش ببرہ داخل سرویس چون دخترم نتونستم بود سرویس پیدا کنہ اون دختر سر دخترم غر زدہ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظر من یک هفته مدارا کنید و فعلا پای مشاوره مستقیم را وسط نکشید که بچتون حساس تر بشه ... اصلا مشک ...

در این یک هفته صبر و حوصلتون را به شدت بالا ببرید و سعی کنید بیشتر باهاش همدلی کنید و وقت براش بگذارید و از حضور مثبت شما در خونه و این که مدام به فکرش هستین مطمئن باشه..‌

حتی میتونید یک وسیله خودتون را بدید با خودش ببره مدرسه و بهش مسیولیت بدین که تا ظهر براتون برش گردونه

مثلا یک گردنبند که حس امنیت بکنه

در این یک هفته صبر و حوصلتون را به شدت بالا ببرید و سعی کنید بیشتر باهاش همدلی کنید و وقت براش بگذار ...

ممنون انجام میدم چی بگم بھش کہ گریہ زاری نکنہ اونجا حاضرم سرویس کنسل کنم خودم ببرم فقط اونجا بمونہ گریہ نکنہ

یہ دختر ۳ سالہ دیگہ ام دارم دوتا بچہ دارم اینجا غریبم کسی رو ندارم این یکی رو بزارم پیشش

ای جانم

اره حق داری 

ببین یک هفته طلایی داری اگه این شروع کاری را از دست بدی به قول بقیه دوستان کارت شاید سخت تر بشه

یک هفته عزمتو جزم کن و صبر و حوصلتو ببر بالا و بچه سه سالتو یه تایم هایی بذار خانه بازی که بتونی برای کلاس اولی وقت بذاری و باهاش بیشتر حرف بزنی 

چون بعد مشکلات درسی کلاس اول و موضوع آموزشش هم میاد وسط و اگه با دل شاد نره مدرسه بازدهی درسیش هم پایین میاد ...

راستی حتی در قالب یه یه داستان هم براش بگو که اگه چیزی را نفهمید سر کلاس با جرآت دستشو بالا ببره و بگه من متوجه نشدم یه بار دیگه بگید

به نظر من یک هفته مدارا کنید و فعلا پای مشاوره مستقیم را وسط نکشید که بچتون حساس تر بشه ... اصلا مشک ...

مممنونم خوب توضیح دادید عمل میکنم حتمن باھاش صحبت میکنم 

راضی میشہ میگہ میرم مامان مدرسہ کہ ترس ندارہ فلان بود دوساعت بعد نظرش عوض میشہ نمیرم و گریہ و ۔۔

ای جانماره حق داری ببین یک هفته طلایی داری اگه این شروع کاری را از دست بدی به قول بقیه دوستان کارت ش ...

خلاصه وقتی سر حرف را در قالب داستان باز کنی اونم زبانش باز میشه و از دل نگرانیش در مدرسه شروع میکنه حرف زدن

ای جانماره حق داری ببین یک هفته طلایی داری اگه این شروع کاری را از دست بدی به قول بقیه دوستان کارت ش ...

ممنونم انجام میدم حتمن بہ  خدا ھمہ فکر وذکرم شدہ با اینکہ  خستہ ام اما خوابم نمی‌نمیبرہ نگرانشم

مممنونم خوب توضیح دادید عمل میکنم حتمن باھاش صحبت میکنم راضی میشہ میگہ میرم مامان مدرسہ کہ ترس ندارہ ...

از بچگی هاش براش بگید که چقدر ناتوان بودی مراحل رشدش را براش بگید بلد نبودی بنشینی راه بری بپری از سرسره رفتن میتزسیدی توی تاب باد به صورتت میخورد میترسیدی اما الان ماشالا برای خودت گل دختری شدی میتونی خواهر کوچولوت را بازی بدی و شاد کنی 

اینطوری به خودش و ابر مهارتهاش اعتماد پیدا میکنه 

نقاط قوتش در ارتباط با بقیه را براش بشمارید مثلا تو بلدی بلند حرف بزنی و صدای بلندی داری تو خنده قشنگی داری تو خیلی خوب گوش میدی تو دقت بالایی داری.‌. خلاصه باتوجه به شخصیتش نقاط قوتش را بهش یاداوری کنید

ممنونم انجام میدم حتمن بہ خدا ھمہ فکر وذکرم شدہ با اینکہ خستہ ام اما خوابم نمی‌نمیبرہ نگرانشم

امیدتون به خدا باشه و این را هم یک مرحله از رشد و تکامل دخترتون بدونید که قرار هست با کمک شما ازش عبور کنه

از بچگی هاش براش بگید که چقدر ناتوان بودی مراحل رشدش را براش بگید بلد نبودی بنشینی راه بری بپری از س ...

چقدر قشنگ گفتید امیدوارم منم بتونم خوب حرفاتونو بھش بگم روش تاثیر داشتہ باشہ