2777
2789

یه پیرزنی همسایه ماست خیلی مار خوش خط و خالیه و سرویس گیرنده خوبی هست جوری که 3 تا عروسش اصلا خبری ازش نمیگیرن و خب حقم دارن.

این پیرزن رفته بود اصفهان مهمونی خونه یکی اینش رو نمیدونم

کلید رو به یه دختر 40 ساله تنها داده بود و این دختره خیلی باهاش جور هست در واقع سرویس میده بهش و اینم مدام خرش میکنه که تو عین دخترمی عاشقتم فداتم دختره هم کمبود داره با اینکه تحصیلات عالی داره و شغل خوب ولی تو روابطش وابسته هست و بیمارگونه چسبیده به این پیرزنه هم همش توهم بهش میده که تو نزدیکترین کس منی 

در همین بین پیرزنه یکی از اقوامش تو ساختمونه و کلیده به اینم داده و اظهار میکنه تو بهترینی و به درد من میخوری و اینم یه اقای 41 ساله هست و مجرده

ماجرا اینجاست که پیرزنه به گفته اینا چند روزه نیست و دیشب دختره میگه کلید انداختم دیدم وسایل جابجا میشه ...زنگ میزنه پیرزنه و پیرزنه هم به فامیلش پسره میگه...

امروز پسره اومد دم در گفت شما گفتین پریشب اینجا مهمونی و پارتی بوده؟

گفتم نه والا این خانم طبقه 3 از من سوال کردند کسی میره و میاد من اصلا شما رو و کسی رو ندیدم گفتم در بسته میشه و پریشب هم تا ساعت 4 صبح صدای مهمون میومد

بعد شمارشو داد گفت مشکلی بود به من بگو

از اونور پیرزنه به دختره میگه اصلا این اقا نباید بره تو خونه من تا شور حسینی ایجاد کنه دختره بیشتر حس کنه که مراقبت زا پیرزنه وظیفه اینه و حتی از اون پسره هم بیشتر براش ارزش قائله..از اونور تلفن دست پسره بود پیرزنه داشت میگفت یه کاری کن این دختره دست از سر من برداره یعنی همین دختر طبقه 3

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختره هم اومد در ما رو زد گفت ببخشید دردسر شد براتون من فقط به مریم خانم (پیرزنه) گفته که همسایه کناری هم شاهد صداهای نصف شبی بوده نگفتم بیاد اون پسره در شما رو بزنه...

منم گفتم واقعا به ما ربطی نداره کی میره و میاد مسئولیت رفت و امدها با صاحب خونه هست 

پیرزنه شبیه روباه مکاره چ‌ترسناک واقعا

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔