2777
2789
عنوان

کیا قراره تا چند روز دیگه بی بی چک بزنن❓

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 74 پست
اگه حرف این و اون نبود میزاشتم چند سال دیگه بچه دار بشم ولی خسته شدم از کنایه های دور و بریام

نه عزیزم چند سال دیگه دیر با حرف دیگران کار ندارما اما زودتر بشی بهتره خیالتم راحته ببین الان منو ۲۹ سالمه اصلا نمیدونم میشه نمیشه اگه نشه چی چند سال طول بکشه چی کی بیارم کی بچه دومو بیارم هر چی زودتر بهتر اشتباه نکن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب برو چسبندگیتو باز کنن دارو اینا رو ول کن اگه می بینی دکترت نمیتونه یه مامای با تجربه پیدا کنه مع ...

آره نظر منم همینه دیگه خسته شدم ایشاالله اینماه پریود نمیشم اگه شدم هم بعدش میرم عکس رنگی، شاید واقعا مشکل منم همین باشه.

منم پنج شنبه هفته دیگه موعدمه، امید وارم مثبت باشههیچ علایمی ندارم

انشالله که مثبته بی علائمی خیلی خوبه 

من تا دلت بخواد علائم پریودی دارم رو پاهام وامیستم زیر شکمو کمرم از شدت درد می خواد بترکه مطمئنم این ماهم خبری نیست 

آره نظر منم همینه دیگه خسته شدم ایشاالله اینماه پریود نمیشم اگه شدم هم بعدش میرم عکس رنگی، شاید واقع ...

ایشالله که هستی 

علائم خاصی داری جوری هستی که با ماه قبل فرق داشته باشه؟

من موعدم دو شنبه‌اس خیلی حالم بده میدونم پریود شدنم به دو شنبه نمی‌کشه احتمالا فردا پریود بشم 😮‍💨

نه عزیزم چند سال دیگه دیر با حرف دیگران کار ندارما اما زودتر بشی بهتره خیالتم راحته ببین الان منو ۲۹ ...

چرا نمیشه گلم امیدتو از دست نده

بالاخره نوبت ما دوتا هم میرسه بعدش میایم اینجا از عدد بتامون میگیم ، از حدس جنسیت از روی سونو میگیم ، از لگد زدناش میگیم ، از حالت تهوع های وقت و بی وقتش میگیم ... خلاصه گوه تو این زندگی😂😂😂

چرا نمیشه گلم امیدتو از دست ندهبالاخره نوبت ما دوتا هم میرسه بعدش میایم اینجا از عدد بتامون میگیم ، ...

به حق آبروی پنج تن آل عبا به حق آبروی قمر بنی هاشم همین میشه که می‌گی هم منو تو هم همه منتظرا واقعا مظلمانه ترین انتظار دنیاست 

انشالله که مثبته بی علائمی خیلی خوبه من تا دلت بخواد علائم پریودی دارم رو پاهام وامیستم زیر شکمو کمر ...

میگن اونایی که باردار میشن یه هفته بعد از رابطه ، یه قطره خون میبینن بعدش هم هی سمت راست یا چپ شکمشون تیر میکشه تکرر ادرار هم میگیرن

من که هیچکدومو نداشتم هعیییی

میگن اونایی که باردار میشن یه هفته بعد از رابطه ، یه قطره خون میبینن بعدش هم هی سمت راست یا چپ شکمشو ...

این برا همه نیست انگشت شمار اینطور میشن اکثرا هیچی نمی فهمن بدنا با هم فرق داره لک بینی لانه گزینیم که واقعا اندک خانمی تجربش میکنه امیدت بخدا 

من بی بی چک بزنم خبرت می‌کنم تو هم زدی خبرم کن بود خدا رو شکر نبود خدایی نکرده ماه بعد پر قدرت تر ادامه میدم