2777
2789
عنوان

کیا قراره تا چند روز دیگه بی بی چک بزنن❓

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 74 پست
من یک روز قبل موعد بیبی مارک مدیکورخودکاری گذاشتم مثبت بود ولی فردا و پس فرداش مارک روژان گذاشتم منف ...

پس درد پریودی نداشتی اما من زیر دلم درد میکنه خیلی بی اندازه هم حال پریودی دارم متاسفانه 🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه این ماه باردار نشدم به نظرت برم عکس رنگی،؟؟۲۱ سالمه ۲ سال هم هست که اقدامم

دکترت چی میگه؟

دو ساله یعنی واقعا تا حالا نفرستاده؟ ازمایش و سنو هم که دادی حتما مشکلی نبوده خودت یا شوهرت؟

آی یو ای رو امتحان کردی 

باز خدا رو شکر سنت کمه 

دقت کردی ما هر ماه دورمون باهمه ایشالله باهمم باردار میشم 

دکترت چی میگه؟دو ساله یعنی واقعا تا حالا نفرستاده؟ ازمایش و سنو هم که دادی حتما مشکلی نبوده خودت یا ...

دکترم میگه سنت کمه فعلا با امپول جلو میریم ، از یه طرف هر ماه ۳ تا فولیکول غالب دارم ولی نمیشه که نمیشه ، شوهرمم سالمع ، به نظر من قطعا گرفتگی لوله دارم🤦🏻‍♀️

دکترت چی میگه؟دو ساله یعنی واقعا تا حالا نفرستاده؟ ازمایش و سنو هم که دادی حتما مشکلی نبوده خودت یا ...

اگه حرف این و اون نبود میزاشتم چند سال دیگه بچه دار بشم ولی خسته شدم از کنایه های دور و بریام

دکترم میگه سنت کمه فعلا با امپول جلو میریم ، از یه طرف هر ماه ۳ تا فولیکول غالب دارم ولی نمیشه که نم ...

خوب برو چسبندگیتو باز کنن دارو اینا رو ول کن اگه می بینی دکترت نمیتونه یه مامای با تجربه پیدا کنه معاینت کنه خودش درستش میکنه. سنت کمه چیه عصابو روان ادم میریزه بهم هر سی روز سه سال برا آدم می‌گذره من دو ماهه اقدامم پیر شدم تو این دو ماه برو پیش دکترای دیگه نذار چند سال وقتتو هدر بدن اتفاقا  ماه قبل برای تخمک گذاری رفته بود یه خانمی اومده بود برای بچه دوم اونم یک سال رفته بود پیش یه دکتر معروف نشده بود اومده پیش مامایی که من میرم پیشش با اولین معاینه گفته بود چسبندگی داری انقدر ناراحت بود می‌گفت کاش یه سال پیش فهمیده بودم