الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
این حالتو من ۶سال پیش داشتم هرماه منتظر بودم میدیدم پریود شدم و غصه میخوردم بعدش گفتم بیخیال بابا ول کن اصلا بزار بمونه واسه ۶ماه دیگه مجدد میرم پیش یه دکتر دیگه دوماه بعدش باردار شدم الانم شما از استرس که نمیشی باور کن فکر و خیالتو بزار کنار دیگه بهش فکر نکن زود باردار میشی
خواهش میکنم برای خونه دار شدنمون صلوات بفرستین لایک کنید منم برای حاجتتون دعا میکنم
فکر نکنم فردا موعدمه امروز زدم اگه بود حتی با کمترین هاله خودشو نشون میداد اما هیچی به هیچی انقدر حالم بعد منفی شدنش بد بود حس می کردم دلم می خواد از غصه بترکه🥺 من ماه بعد چکار کنم روحیم صفر شده
فکر نکنم فردا موعدمه امروز زدم اگه بود حتی با کمترین هاله خودشو نشون میداد اما هیچی به هیچی انقدر حا ...
ولی باز ناامید نباش انشاالله که لقاح دیر تشکیل شده
اما نظر من اینه که دکترت رو حتما عوض کن آخه با دست مگه میشه فولیکول آزاد کنی؟! اگه تو شهر خودتون هم آدم ماهری وجود نداره برو یه شهر دیگه دکتر پیدا کن خلاصه جونتو بردار و فرار کن