2777
2789
عنوان

مراسم مهم در برج میلاد

77 بازدید | 6 پست

سلام دوستان 

من یک شنبه یه مراسم مهم دعوتم و در نظر دارم کت و شلوار بپوشم ولی متاسفانه کمر شلوارم یه مقدار تنگ هست (بسته میشه ولی راحت نیست) از طرفی من از گیلان دارم میرم تهران و حدود چهار ساعت تا رسیدن به تهران و بعد ترافیک تا رسیدن به برج و بعد هم حدود چهار پنج ساعت هم خود مراسم یعنی با مسیر برگشت یه چیزی حدود 15_ 16 ساعت ممکنه این پای من باشه . مامانم میگه اذیت میشی من چادری هستم گفتمش‌ خب توی ماشین میتونم دکمه شلوار رو باز کنم نظر شما چیه اذیت میشم؟

بنظرتون چی دیگه میتونم بپوشم؟ یه دامن شومیز بلند دارم تا چهار انگشت بالای مچ پا با یه کت کوتاهش ولی به دلیل اینکه چادر میخوام به پوشم دامن با چادر زیاد جالب در نمیاد‌

ایده ای دارید درباره سبک لباس و رنگ و..

ممنون ازتون خانومای‌ خوش سلیقه

عضو 

همون کت شلوار شکیل تره 

ولی رسیدی تهران بعد بپوش اینطوری چروک هم نمیشه اذیتم نمیشی

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای توی ماشین و راه یه لباس راحت بپوش رسیدی مراسم تو سرویس بهداشتی عوض کن و لباس رسمی بپوش ،اینجوری هم راحت تری هم لباس مراسمت چروک نمیشه

یا لباس راحت و سبک واسه تو راهی  که وقتی عوض کردی تو کیفت جا بشه 

میتونید زودتر حرکت کنید تا قبل تر از مراسم برسید وقبل رفتن به اونجا لباس رو عوض کنید

میدونید جایی برای تعویض لباس ندارم مستقیم میریم سمت مکان مراسم 

عضو 

برای توی ماشین و راه یه لباس راحت بپوش رسیدی مراسم تو سرویس بهداشتی عوض کن و لباس رسمی بپوش ،اینجوری ...

جالب نیست چون از ورودی تهران تا برج میان استقبال ولی از کمکتون‌ ممنون

عضو