2777
2789
عنوان

میخوام برم خونه مادر شوهرم کمک😂😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1053 بازدید | 58 پست
ببخشید مگه کارگر اورده بود ؟

انگار به چشم کارگر میدید منم بچه بودم نمیفهمیدم وگرنه الان جرات نداره بگه😅

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ولی خودش مینشست میگفت دستم درد میکنه به من هم عین کارگرا میگفت که اونجا رو تمیزکن فلان جارو تمیز ...

خوب دقیقا مادر شوهر من اینجوریه مثلا دعوت می‌کنه واسه شام یا ناهار خودش فقط یه برنج می‌زاره بعد زحمت پذیرایی و درست کردن بقیه چیزا و شستن ظرف میفته گردن من بهونشم اینه من دختر ندارم خسته میشم انگار من حمالم

به موقع برو دو ساعت بیشتر نمونخودت باش خود خودت تا همیشه راحت باشی و نقاب نزناگه الکی ادا دربیاری ...

من خیلی زود گرم میگیرم و برونگرام برا همین میگم شاید برا اولین بار بخوام خیلی راحت باشم و خودمو کنترل نکنم زیاده رویی باشه 

برای کمک دادنم خواهر شوهر ندارم زشت نیست من بشینم مامانش تنهایی همه کارا رو کنه سفره رو بیاره؟

من بیچاره رو فرستاد رو چارپایه لامپ آشپزخونه رو تمیز کنم یذره برق گرفتم بسکه ترسیده بود هی میگفت به ...

ای وای🥲اخه لامپ اشپزخونه🤦‍♀️

برا منم یه بار گفت ستون رو تمیز کن بعدش با کمال پررویی گفت اگه دست خودم بود مغازمو میدادم اجاره با پولش کارگر میاوردم بی منت تمیز میکرد😐مغازش دست شوهرم بود از مجردیش

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
من بیچاره رو فرستاد رو چارپایه لامپ آشپزخونه رو تمیز کنم یذره برق گرفتم بسکه ترسیده بود هی میگفت به ...

چرا اینطوری میکنن اینا 

انگار حالا اون یه کارشون موندهه تا شما برین

خوب دقیقا مادر شوهر من اینجوریه مثلا دعوت می‌کنه واسه شام یا ناهار خودش فقط یه برنج می‌زاره بعد زحمت ...

اره اینم یه برنج میزاره میبینی خورشت هم میوفته گردن من با همه چیزای دیگه😐اخه جالبه برا من ۳تا دختر داره ولی نمیزاره اونا دست به سیاه و سفید بزنن چون اونا شاغلن

من خودمم الان ممکنه همچین چیزی بگه روم نشه بگم نه🤣

چند سالته؟؟من الان میگم به شوهرم بگو بکنه اگه کاری داشته باشه اونم که عاشق پسرشه دلش نمیاد بگه و میمونه

من خیلی زود گرم میگیرم و برونگرام برا همین میگم شاید برا اولین بار بخوام خیلی راحت باشم و خودمو کنتر ...

پس راحت باش ولی تو حرف زدن یه کم مراعات کن

اگه اذیت نمیشی چه بهتر  کمک بده عزیزم ولی در حد ضرورت 

همون خواهرشوهر نداشتن خودش یه نعمته

کم کم اوضاع میاد دستت میفهمی چقدر باید صمیمی تر بشی

چند سالته؟؟من الان میگم به شوهرم بگو بکنه اگه کاری داشته باشه اونم که عاشق پسرشه دلش نمیاد بگه و میم ...

نزدیکای ۱۹ 

ولی کلا زیاد سمت نامزدم نمیرم جلو خانوادش چون مامانش خیلی اصرار داره زودتر عقد کنیم که میریم میایم اینطوری بی محرمیت نباشه ولی گفتم میخوام تو جشن عقد باشه برا همین یکم افتاد عقب تر