بار اولمه بدون خانوادم میخوام برم خونه نامزدم نمیدونم اصلا باید چطور رفتار کنم باهاش که نه خیلی خودمونی شم که دیگه ارزشی برام قائل نباشه نه اینکه خیلیم رابطمون سرد باشه؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره ولی خودش مینشست میگفت دستم درد میکنه به من هم عین کارگرا میگفت که اونجا رو تمیزکن فلان جارو تمیز ...
خوب دقیقا مادر شوهر من اینجوریه مثلا دعوت میکنه واسه شام یا ناهار خودش فقط یه برنج میزاره بعد زحمت پذیرایی و درست کردن بقیه چیزا و شستن ظرف میفته گردن من بهونشم اینه من دختر ندارم خسته میشم انگار من حمالم
من بیچاره رو فرستاد رو چارپایه لامپ آشپزخونه رو تمیز کنم یذره برق گرفتم بسکه ترسیده بود هی میگفت به ...
ای وای🥲اخه لامپ اشپزخونه🤦♀️
برا منم یه بار گفت ستون رو تمیز کن بعدش با کمال پررویی گفت اگه دست خودم بود مغازمو میدادم اجاره با پولش کارگر میاوردم بی منت تمیز میکرد😐مغازش دست شوهرم بود از مجردیش
قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم میتوان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
خوب دقیقا مادر شوهر من اینجوریه مثلا دعوت میکنه واسه شام یا ناهار خودش فقط یه برنج میزاره بعد زحمت ...
اره اینم یه برنج میزاره میبینی خورشت هم میوفته گردن من با همه چیزای دیگه😐اخه جالبه برا من ۳تا دختر داره ولی نمیزاره اونا دست به سیاه و سفید بزنن چون اونا شاغلن
قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم میتوان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
چند سالته؟؟من الان میگم به شوهرم بگو بکنه اگه کاری داشته باشه اونم که عاشق پسرشه دلش نمیاد بگه و میم ...
نزدیکای ۱۹
ولی کلا زیاد سمت نامزدم نمیرم جلو خانوادش چون مامانش خیلی اصرار داره زودتر عقد کنیم که میریم میایم اینطوری بی محرمیت نباشه ولی گفتم میخوام تو جشن عقد باشه برا همین یکم افتاد عقب تر