2777
2789
عنوان

میخوام برم خونه مادر شوهرم کمک😂😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1053 بازدید | 58 پست
کمک کن حتما در حدی ک از دستت برمیاد ،البته خیلیم خودکشی نکنلباستم خب بستگی ب فرهنگتون دارهاگه حجاب م ...

نه من خودم کلا شال نمیپوشم تو مهمونیای خانوادگی ولی اینجا رو حس میکنم نپوشم ممکنه یه چیزی بهم بگن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه مثل مادرشوهر من باشه که از روز اول خودش بهت میگه که کار کنی😃من روز اولی که رفتم ظرفارو شستم بعد ...

ببخشید مگه کارگر اورده بود ؟

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
اگه مثل مادرشوهر من باشه که از روز اول خودش بهت میگه که کار کنی😃من روز اولی که رفتم ظرفارو شستم بعد ...

من بیچاره رو فرستاد رو چارپایه لامپ آشپزخونه رو تمیز کنم یذره برق گرفتم بسکه ترسیده بود هی میگفت به فلانی یعنی شوهرم نگی هااا،بعد چند وقت به مادرم گفتم چقد ناراحت شد مادرم دلش نمیومد ظرف بشورم حتی

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،برادرای محترم ریپلای نزنین و لایک نکنید لطفا

نه من خودم کلا شال نمیپوشم تو مهمونیای خانوادگی ولی اینجا رو حس میکنم نپوشم ممکنه یه چیزی بهم بگن

حالا اول ‌کاری بپوش ببین اونا چطورن و نظر شوهرت چیه

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،برادرای محترم ریپلای نزنین و لایک نکنید لطفا

واقعاا گفت؟😐 چی گفتیییببین ینی انقد استرس گرفتم انگار میخوام دیو دو سر ببینم

من اونموقع ۱۵سالم بود و تمیز کردم😃

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
اگه نمیپوشی پس کلا نپوس بزار از اول عادت کنن

از واکنششون میترسم واقعا 

تا الانم خواستگاری و اینا رو پوشیدم جلوشون یه هو حس میکنم بار اول که تنها میرم بزارم کنار یه طوریه

عجب سلیطه ای

اره الان باهاش کلا حرف نمیزنم اونموقع هم بچه بودم بهش احترام گذاشتم وگرنه لایق احترام نیست

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
مث مادرشوهر منه اگه می‌نشستم خودش صدام میزد بیا کمکم کن

اره ولی خودش مینشست میگفت دستم درد میکنه به من هم عین کارگرا میگفت که اونجا رو تمیزکن فلان جارو تمیز کن😃جالبه اخر هم ادم بده شدم

اره اینو که هنوز عقدم نکردیم ما

به موقع برو  دو ساعت بیشتر نمون

خودت باش  خود خودت  تا همیشه راحت باشی و نقاب نزن

اگه الکی ادا دربیاری  باید تا آخر رو همون ادا و اصول بری جلو

لباس راحت ولی پوشیده بپوش

فعلا فقط سفره جمع کردن اونم بشقاب خودت رو کمک کن

حتی پهن کردن هم نه  نهایت آخراش

انشالله عقد کردی  فقط کمک در  پهن کردن و جمع کردن

اگه قرار باشه مرتب اونجا باشی  باید از اول سفره تا آخر شستن کمک بدی چون وظیفه اته

ولی اگه هفته ای یکبار یا دو هفته یکبار فقط برا شام میمونی 

فقط جمع و پهن کردن

بعد ازدواج به همین روال  ولی بعضی وقتا  آبکشی کمک کن