2777
2789
عنوان

از 1 تا 10 چقد کینه ای این و بگید حق با کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 105 بازدید | 30 پست
باتوجه به خودم گفتم

خب دیگه مشکل اینجاست من و تو همه رو با چشم خودمون می بینیم درحالیکه دوستم نباید ی همچین چیزی رو ازم می خواست چون درخواستش منطقی و امکان پذیر نبود . حالام که نه چه عرض کنم ،بهش گفتم نشدنیه اینجوری مکنه . البته که من خیلی رفتارای دیگه ازش دیدم که فهمیدم دوست نبوده ولی خب 😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دیگه مشکل اینجاست من و تو همه رو با چشم خودمون می بینیم درحالیکه دوستم نباید ی همچین چیزی رو ازم ...

چی مگه خواست

من یبار دوستم بهم گفت بیا بریم نمایشگاه عمه م گفتم خودم میخوام برم مهمونی عمه م هم هست ببینمش . از همون موقع قهر کردیم، ۱۵ سالم بود الان ۲۳ سالمه

🙁

💕🌸☘️🌹

چی مگه خواستمن یبار دوستم بهم گفت بیا بریم نمایشگاه عمه م گفتم خودم میخوام برم مهمونی عمه م هم هست ب ...

داستانش طولانیه ولی خب مربوط به دانشگاه بود پ ی چیز چرتی مثل همین 

8 یا 9

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

مرسی موافقمم😅

ببین مثلا

من کینه اییم

یکی بهم بدی میکنه

من بازم باهاش مثل قبل رفتار میکنم ولی یه چیزی تو وجودم تغییر کرده دیگه طرف و دوسش ندارم از چشمم افتاده

وگرنه اخلاقم تغییری نمیکنه 

هر اتفاقی واسش بیوفته دیگه برام مهم نیست..انگار یه غریبه میشه برام

این میشه کینه ایی بودن..

ببین مثلامن کینه اییمیکی بهم بدی میکنهمن بازم باهاش مثل قبل رفتار میکنم ولی یه چیزی تو وجودم تغییر ک ...

نه به نظرم این کینه ای نیست . کینه ای یعنی تا ابد و یک روز فراموش نکنه و باهات بد رفتار کنه 

اینی که میگی یعنی بی تفاوت بودن و بعدشم کنار گذاشتن آدما 

این دقیقا مثل دوست خودمه‌. تازه اون هر چی میگه انتظار داره ناراحت نشی ولی نباید جوابشو بدی تازه ناراحتم میشه‌! اعصابمو خورد کرده

سبز کجا بود بابا جان ! خاکستر شدیم