2777
2789

ی بار به یکی از دوستام یه خواسته نشدنی داشت و یه سال باهاش دوست بودم . خیلی مودبانه گفتم سخته و نشدنیه ، حتی حرف بدی ام نزدیم . هنوزم سرسنگینه. دید من ماسک اینا می زنم ی بار نپرسید چرا مریض شدی خوبی بهتری درحالی‌که هر روز سر چرت و پرت دویست بار پی ام می داد😂 . قضیه جدیده 

به نظرم خودم کینه ای 3 ام 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کینه ای نیستم یعنی اگه پشیمون بشه طرف از کارهایی که بم کرده منم میبخشم ولی اگه نه منم تاابد کینه ...

نه من ممکنه با ی آدم کلی ام دعوا کنم حتی خیلی حرفای بدیم بهم بزنه ولی 2 ساعت بعد دوست دارم آشتی کنم و انقدرم مهربون بودن خوب نیست به نظرم 

10 از 10 کینه ایه خواستش نشدنی بود دیگه منت هم میزاره ولش توهم باهاش سرسنگین باش

دقیقا . جالب اینجاست خودش بعد من مریض شد ولی من بازم وظیفه انسانیم دونستم و حالش رو پرسیدم