2777
2789

گربه بشدت بشدت‌مظلومی بود اشک تو چشاش حلقه زده بود😭اخ خدا ازتون نگذره چطور دلتون میاد 

البته یه خانومی به سرپرستی گرفتش گفت میخوام حداقل کمکش کنم از مرگ نجات پیدا کنه

😭💔خدایا یعنی چون اون یه حیوانه حق زندگی نداره؟

پس کجایی خدایا😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدم بعضی وقت ها شک میکنه تو سال 2025 ه

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)

خدا لعنتشون کنه انشالله خیر نبینن

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی؟ 🥲امروز اولین روز محرم 1404 هست از خدا خواستم که حاجتمو بده و تا سال دیگه اگه حاجتمو داد همینجا مینویسم شما هم برا من دعا کنید🤍

دستشون قطع شه ایشالله که هم اونو گربه بی زبون اذیت میکنن هم با دعا و اینا زندگی مردم رو به هم میریزن 😑😭

گربه سیاه هارو خیلی اذیت میکنن 

تو چطور این همـه جریان داری در من...؟!🪽✨️.         دختری از دل ایران زمین 🪽✨️.                                       شاعری گم نام در میان غزل های مولانا.                             تو شمس منی من خورشید پرستم🫀☀️.                         عاشق شعر های بانو فروغ✨️🕯                                   دلبسته صادق هدایت و دوستان🥲                                    عاشق کتاب ، صدای یار و موسیقی🪽