2777
2789
منم زیاد فک میکنم ولی عزرائیل برام ناز میکنه نمیاد سمتم 🤣🤣فکر کنم باید نازشو بکشم بیاد

ازش آتو داری 

❤️TaHUOra اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخوابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خودکشی عواقب بسیار بدی داره. با خودکشی راحت نمیشی. بلکه تازه خودت رو در عذاب پیندازی میگن کسایی که خودکشی میکنن تا پایان زمانی که خدا براشون عمر مقرر کرده در برزخ در عذابن. پس اصلا به خودکشی فکر نکن. ببین مشکلاتت دقیقا چیه براشون راهکار پیدا کن

نمی دونم جدیدا از هر ده تا تاپیک یکیش اینهقبلا از صد تا تاپیک یکیش این بود نمی دونم چی شده من زیادی ...

راستش من قرص اعصابم مدتی خوردم ولی ول کردم نرفتم دکترم اینام بدتر سرب سرم میزارن ولی آسون ترین مرگ همینه قرص چرته اینجوری ممکنه نجات پیدا کنم 

عزیزم خودکشی عواقب بسیار بدی داره. با خودکشی راحت نمیشی. بلکه تازه خودت رو در عذاب پیندازی میگن کسای ...

باورکنید مشکل من ن برا دوس پسرهه ن برا چیزای چرت پرت فقد ذره ای احترام عزت ندارم برا پدر مادرم هیچ موقع هرچن لباس خوب داشتم طلا ولی بی فایده اس اینا

راستش من قرص اعصابم مدتی خوردم ولی ول کردم نرفتم دکترم اینام بدتر سرب سرم میزارن ولی آسون ترین مرگ ه ...

همه راه های خوکشی احتمالا زنده موندن دارن نکن تو رو خدا یه موقع خودتو ناقص می کنی بدتر میشی

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

راستش من قرص اعصابم مدتی خوردم ولی ول کردم نرفتم دکترم اینام بدتر سرب سرم میزارن ولی آسون ترین مرگ ه ...

ببین خودکشی کنی مخصوصا قرص به مخض اینکه قرص و بخوری نیم ساعت بعد پشیمون میشی 

کاربر قدیمی ام با شماره جدیدم اومدم