2777
2789
باورکنید مشکل من ن برا دوس پسرهه ن برا چیزای چرت پرت فقد ذره ای احترام عزت ندارم برا پدر مادرم هیچ م ...

چرا احترام نداری براشون؟ اگر اونا مشکل دارن مثلا بیماری داارن خب اونا باید به فکر درمانشون باشن. اگه خودت رفتاری داری که باعث میشه پدر و مادر بی احترامی کنن بهت پس باید اون ر۴تار و درست کنی. نهایتا میتونی مستقل بری زندگی کنی دور از پدر و مادر. با رفتن به دانشگاه یا کار کردن توی یک شهر دور از پدر و مادر.

همه راه های خوکشی احتمالا زنده موندن دارن نکن تو رو خدا یه موقع خودتو ناقص می کنی بدتر میشی

فقد باید جرئت شو پیدا کنم هنوز آماده نبستم ولی بخدا ب اون حد دارم میرسم الان ک بینهایت خودمو میزنم مدتیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا احترام نداری براشون؟ اگر اونا مشکل دارن مثلا بیماری داارن خب اونا باید به فکر درمانشون باشن. اگه ...

هی عزیزم دعوا ما سر این ک چرا من مرغ گذاشتم باید حتما قورمه سبزی درس میکردم بخاطرهمین همیشه حرف حرف خودشون

چرا احترام نداری براشون؟ اگر اونا مشکل دارن مثلا بیماری داارن خب اونا باید به فکر درمانشون باشن. اگه ...

بخاطر این قضیه میگه تو منو کشتی کی عروسی شی راحت شم تمام کارای خونه آشپزی تمیزکاری همه رو میکنم اونم چهارتا مرد تو خونن با مامانم دست ب هیچی نمیزنه آخرش اینجوری

هی عزیزم دعوا ما سر این ک چرا من مرغ گذاشتم باید حتما قورمه سبزی درس میکردم بخاطرهمین همیشه حرف حرف ...

خب احتمالا پدر و مادرت خودشیفتگی دارن. که این یک بیماریه. باید درمان بشن. تو هم در مقابل نباید یک ادم ضعیف خودت رو نشون بدی چون این باعث میشه رفتار اونا بدتر بشه. به هر حال قرار نیست با خودکشی آرامشی نسیبت بشه. دنبال راهکارهای واقعی و منطقی باش. زندگی سخته برای ۹۰ درصده ادما. همین منی که الان دارم به شما پیام میدم. اگه دغدغه و مشکل نداشتم چرا این ساعت از شب نباید خوابم ببره و بیام تو سایت. چون نشخوار فکری دارم. ارامش ندارم. ولی رااش این نیست که برم خودمو بکشم و روزگار خودم و از اینی که هست بدتر کنم.

خودکشی که اصلا

یکنفر تو کما بود بعد خودکشی اون دنیا رفته گفته بود تاریک و همه افسرده و غمگین و سرشون پایین مگه براشون خیرات میکردن که نوری بهشون برسه 

ازش پرسیده بودن چرا خودکشی کردی گفته بود بخاطر مشکلات زندگی گفتن سخت‌تر از اینجا که نبود 

دیگه بهوش اومده بود تعریف کرده بود چیزایی که دیده بود 

خب احتمالا پدر و مادرت خودشیفتگی دارن. که این یک بیماریه. باید درمان بشن. تو هم در مقابل نباید یک اد ...

کاش عزیزم ذره ای قدر میدونستن دختری ک همیشه احترام داشت ی اشتباه نکرد مبادا آبروشون بره 😭😭

خودکشی که اصلایکنفر تو کما بود بعد خودکشی اون دنیا رفته گفته بود تاریک و همه افسرده و غمگین و سرشون ...

باورکنید خیلی فک میکنم ب همه اینا ولی هنو جسارت اینکارو پیدا نکردم میگم شاید مرگ موش هم خونه نیس بخاطر اونه 

کاش عزیزم ذره ای قدر میدونستن دختری ک همیشه احترام داشت ی اشتباه نکرد مبادا آبروشون بره 😭😭

ببین سعی کن یکی دو تا دوست عاقل و درست حسابی پیدا کنی با اونا حرف بزنی. یا با یک مشاور حرف بزن و ذهنتو اروم کن. نمیدونم چند سالته. اگه فرصتشو داری برو دانشگاه. یا برو سر کار. تو خونه نمون که اونا قدرتو ندونن. تا جای ممکن جدا کن خودت رو ازشون. اما با یک روش درست. 

ببین سعی کن یکی دو تا دوست عاقل و درست حسابی پیدا کنی با اونا حرف بزنی. یا با یک مشاور حرف بزن و ذهن ...

۲۵ سالمه و شرایط بدی دارم از نظر کار مهندس گیاهپزشکس هستم تو جهاد کشاورزی شهرم میرفتم ولی دوس پسرم اجازه نمیده برم سرکار و اونم شرایط سختی داره پدرش مریضه فعلا نمیتونه کاری کنه برام و هرچند قبل بیماری پدرش بارها حرف زد ولی نزاشتن حتی بیان خونمون برا خاستگاری

فقد باید جرئت شو پیدا کنم هنوز آماده نبستم ولی بخدا ب اون حد دارم میرسم الان ک بینهایت خودمو میزنم م ...

میگم فکر کردی اگه نمیری چی ؟ اگه بزنی یه عضو بدنتو ناقص کنی چی ؟ اون موقع دیگه خودتو می بخشی

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

میگم فکر کردی اگه نمیری چی ؟ اگه بزنی یه عضو بدنتو ناقص کنی چی ؟ اون موقع دیگه خودتو می بخشی

گفتم ک واقعا دنبال قرص خوردن اینا نیستم و دار زدن اینام جسارت شو ندارم راستش ولی مرگ موش ی ثانیه اس و واقعا هم تموم میشم یا سم چغندر میرم از همکارم میگیرم