2777
2789
عنوان

یک نفر رو اینجا شناسایی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 48602 بازدید | 195 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه چند سالت بوده بابات میومده مدرسه ؟که غذا هم برات میاورده ؟ 

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

اوووه چه همه به اسی هجوم اوردنکافیه یکی یه چی بگه دیگه همه دنبال همون رو میگیرناسی فکر کنم منظورت هم ...

دقیقا اونجا رو خوندم بعد یک نفر گفت اصلا شاخ درآوردم 

بعد من اضافه وزن داشتم فرزانگان بودم حتی سالش رو گفت مگه میشه اشتباه باشه 

اگر یک درصد مطمئن نبودم تاپیک نمیزدم 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

با احترام حس خوبی از حرفات نگرفتم

منم خیلی وقته این کاربرو میشناسم فکر نمی کردم این طوری باشه

گفته که گفته

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

اسی تگش کنننن

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

لابد خاطرش این بوده دوستش گفته زمان دبیرستان ما یه دختری بوده که باباش برای خوراکی و لوازم تحریر می‌ ...

کاش اینجوری میگفت 

ماشین پدرمو مسخره کرده بود حتی اضافه وزن خودمو 

فکر نمی‌کرد دنیا اینقدر کوچک هست ممکنه من اینجا باشم 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

چ تونستی تحمل کنی وای من بودم میخوندم دنبال می‌کردم خخخخ افرین به تو

كلا مدلم اينه كه حرفي  بخوام بزنم يا كاري رو انجام بدم خودم را بزارم جاي طرف مقابل 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
خب اینارو باید شما اول تاپیک میگفتی که همه برداشت اشتباه نکنن

اگر اول اینا رو می‌نوشتم یک حرف دیگه میزدن