2777
2789
عنوان

یک نفر رو اینجا شناسایی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 48597 بازدید | 195 پست
عزیزدلم حالا از کجا مطمئنی خودش بودهو همشهریت هست؟؟؟؟😁آخه میدونی این سایت میلیونی عضو دارهشاید مثلا ...

اینقدر با جزئیات همه چی رو گفته بود و قبلا خاطره اش رو شنیده بودم چند بار که مطمئن شدم البته اینجا با تمسخر فراوان گفته بود 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا شناسایی کردن دیگران و این حد از پیگیری جالب نیسته

اسی که پیگیر نبوده

از خاطره طرف متوجه شده که منظورش خودشه

اگه حرف پیگیری و فلان بود الان اسی درباره تاپیکهای اون خانم صحبت می‌کرد یا تگش میکرد

شما چرا ناراحت شدی حالا !؟

زشته گفتن بعضی چیزا

هم دوستت کاربد کرده هم شما

که چی بشه؟

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

میشه بذاری یا دقیق بنویسی چی گفته

از اینکه پدر مادرم کارمند بودن 

پدرم صبحها میرسوندنم مدرسه ظهر غذا گرم میاوردن برام

از اینکه اضافه وزن داشتم از بس بهم میرسیدن

از اینکه دبیرستان فرزانگان بودم و سال ۸۰ 

به نظرتون میشه اینقدر شباهت ؟!

و اینکه همشهری بودن در نهایت 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من مسخره نکردم اینکه یک موضوعی بیست و خورده ای سال بمونه رو دلت و بارها بیانش کنی حتی تو یک سایت عمو ...

به عنوان یه ناشناس و بدون هیچ نام بردنی از شما یکم ابراز ناراحتی کرده 

به نظر من شما با این تاپیک اصطلاحا بیشتر فشاری شدید تا اون و حسد شما به پول به نسبت میل قلبی اون به محبت والدین به مراتب کثیف تر ، نابالغانه تر و پررو تر بوده

چرا افرادی مثل شما انقدر بیکارین میرین از قضیه ۲۰ سال پیش واسه شکوندن دل ادما استفاده میکنین؟

پول داشته که داشته از مال تو نخورده که

يكي از كاربرا عكس گذاشت ديدم دوستمه كاربريش را نگاه نكردم وسوسه شدم برم تاپيكاش را ببينم به خودم گفتم چه كاريه ب جاش باشم خوشم نمياد از زندگيم بدونه 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

واکنش منی که تو تاپیک دیگران همه خاطرات فامیلای پدریمو میگم 😐😐

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین