2777
2789
عنوان

یک نفر رو اینجا شناسایی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 48603 بازدید | 195 پست
بیکاری مگهبزرگ شودل شکستن ادما هنر نیستا

وا مگه من دل شکستم ؟

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید اون نباشه گاهی من اینجا تاپیک های میبینم انگار خودم تاپیک زدم انقد که داستانشان شبیه منه

نه عزیزم سالش مدرسه اش همه چی خودم بودم و گفتم تو گروه دوستانه بارها بیان کرده بود که من خیلی حسادت داشتم بابا میومد و مراقبت بود

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

حالا چرا تاپیک زدی به ما چه 😐تو دل خودت نگه میداشتی احساس میکنم خودت بیشتر از اون بنده خدا بدت میاد 

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

کاش اینجوری میگفت ماشین پدرمو مسخره کرده بود حتی اضافه وزن خودمو فکر نمی‌کرد دنیا اینقدر کوچک هست مم ...

اسی از اول باید میگفتی با تمسخر تعریف کرده .دوستان اشتباه متوحه شدن فکر کردن حسرت زندگیتو داره .پس حسادتشو با تمسخر بیان کرده .کارش اشتباهه بوده واقعا 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

نمیدونم با تاپیکت حال نکردم اونم حتما اون زمان باهات حال نکرده 😂حتما یه جوری بودی که مسخره کرده دیگ ...

کسایی ناراحت شدن که خودشون تو مجازی دیگران رو مسخره میکنن احتمالا یا پشت سر دیگران صحبت میکنن

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اسی دوستت با کاربری های مختلف حمله کرده بهت😂

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

شما الان منتقد اسی بودی، حالا میگی تگش کن؟! ببینینپس هر کدومتون بودین مثل اسی تاپیک میزدین به اضافه ...

هنوزم هستم یه چیز مسخره اس چرا تاپیک بزنم براش 

کل سایت که فهمیدن حداقل مام بفهمیم کیو میگه حتی فکر نمی کنم به این غلیظی که اسی میگه ام باشه که حسرتمو خوردن فلان شاید فقط تعریف کرده

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین