2777
2789
عنوان

درد دندونی که پر شده لطفا بیایید

64 بازدید | 10 پست

بچه ها دندون یک فک بالامو (همون دندون جلویی) پر کردم 

کلا یدونه پوسیدگی ریز در حد خال داشت و اصلا درد نداشت و فقط صرفا برا زیبایی پرش کردم که تو چهرمه موقع خنده زشت نباشه 

حالا از روزی که ترمیمش کردم پنج روز میگذره اما دندونی که تا قبل از ترمیم کردن اصلا درد نمیکرد الان درد میکنه موقعی که با دست میکشم روشم درد میگیره 

با کامپوزیت برام ترمیم کرده 

کسی میدونه دلیلش چی میتونه باشه خیلی ناراحتم

از دندونپزشکی متنفرم من ۲ تا دندون پر کردم یکی از یکی بد تر یکیش از بالا تخریب شده اون یکی نمیدونم چه مرگشه درد میکه  بعد بالای ۱۰ ساله یه دندون پوسیده دارم که عملا رنگش  تیره شده  ولی اصلا درد نمیکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم درد میکرد ب خصوص وقتی آب می‌خوردم نگران نباش خوب میشه

برا من موقع سردو گرم شدن نیست دردش که بگم حساس شده 

موقعی درد میگیرا که با دست لمسش میکنم 

خیلی حالم گرفته شده دندونم تقریبا مشکلی نداشت و در حد یه خال ریز پوسیدگی داشت فقط که قبلا پر شده بود و موادش خالی شده بود برا اینکه زشت نباشه رفتم گفتم باز برام پرش کنن

همینو میگم منم مثل شما بودم عزیزم موقعی ک آب می‌خوردم اشکم در میومد در این حد ولی ی ۱۰ روز بعدش خوب ...

دندونای جلویی بود برا شما؟

با کامپوزیت پر شده بود یا آمالگام؟

موقعی که یه تیکه نون کوچیکم گاز میزدین درد میگرفت،؟

دندونای جلویی بود برا شما؟با کامپوزیت پر شده بود یا آمالگام؟موقعی که یه تیکه نون کوچیکم گاز میزدین د ...

اره منم جلویی بود خیلی کوچیکم بود من یعنی تا ی مدت لثمم باد کرده بود کامپوزیت بود