2777
2789
عنوان

عمه های آشغالم

| مشاهده متن کامل بحث + 1412 بازدید | 71 پست
از وقتی برادرزاده ها شدن بزرگ خانواده برادر هیچ ادب و احترامی نمونده عمه هر کاری هم بکنه به چشم زن ...

میدونی چرا چون دیگه بچه های الان به این راحتیا از بی احترامیای عمه هاشون به مادرشون نمیگذرن 

چون عمه باید بفهمه در دهن گشادشو گل بگیره بره گمشه از زندگیه داداشش ک احترامه زنشو بلد نیس بزاره

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کدوم مواقع؟اونا مریض نشدن عملی هم نکردن مادر بدبخت من تو هرمناسبتی زنگ زده احوال پرسی کرده اونا خودش ...

آره همین مریضی اینا منظورم هست 

خود مادرت اعتراض ندارع ؟

مادرت حق داره گلایه کنه خب ولی بنظرم زیاد خودت قاطی نکن وقتی مادرت چیزی نگه از تو کاری بر نمیاد

دختر کوردم💛❤️💚 نمی‌دونم نخواست نشد یا خواست نشد❤️‍🩹

از وقتی برادرزاده ها شدن بزرگ خانواده برادر هیچ ادب و احترامی نمونده عمه هر کاری هم بکنه به چشم زن ...

نه اینطور نیست ،نسل جدید جلوی بی احترامیا وایمیسن ،من عمه هامو دوس دارم با اینکه زبون تلخ هم برای ما هرازگاهی داشتن  ولی اونا مادر خدابیامرزمو خیلی چزوندن.

چرا نگم مادر بدبخت من زبون نداره از ی ورم دیسک داره الان پیام دادم میگه دولا راه میرم ما سالی یبار م ...

چطور یک شب خونه سه تاشون میمونین

چرا وقتی میرین ۱۰ روز وای نمیسین

به گیتی دوکس راهمیشه سپاس...یکی حق شناس یکی حدشناس

مادرت خیلی سنگ دل هست که با تو درد و دل می کنه. مشخصه حسابی اعصابت رو به هم ریخته. الان اونا زنگ بزن ...

کی گفته مادر من درد و دل کرده نه کورم نه بچه ۲۷سالمه شمام سعی کن مودب باشی هرکی میخواد ادب معرفتشو نشون بده خودشو موش میکنه؟حتما شما این شکلی هستی یام ندیدی من چی نوشتم!!!!!!خواهر من پاشو سه ماهه عمل کرده یبار زنگ زدن اونوقت زن عموی من ک ی غریبست از ی شهر دگ پاشد اومد دیدن خواهرمن...

چرا نگم مادر بدبخت من زبون نداره از ی ورم دیسک داره الان پیام دادم میگه دولا راه میرم ما سالی یبار م ...

مادر  خوب مادری هست که بچه ش رو وارد کدورتش با خانواده ی همسر نکنه و اونو با ادب بار بیاره تا به بزرگ‌تر توهین نکنه 

قبل از آنكه بميريد ؛ بميريد
میدونی چرا چون دیگه بچه های الان به این راحتیا از بی احترامیای عمه هاشون به مادرشون نمیگذرن چون عمه ...

همیشه هم اینجوری نیست برات مثال میزنم 

زن داداشی که چشم پیشرفت خواهر شوهرو نداره همیشه از عمه یه غول میسازه 

این عمه اگر سرتاپای برادرزاده هاشو طلا بگیره بازم ببد و بیراه و بی ادبی و بی احترامی سر جاشه 

دیدم که میگم 

یه نمونش خودم بچه دار شدم یه قدم نو رسیده مبارکه حشک و خالی نگفتن 

این اگر عقده نیست چییه 

مردم هزار تا کار و بدبختی و دغدغه دارندالان مثل قبل دوره ی زنگ زدن و‌مهمونی رفتن و ... نیست.بعدشم عز ...

اها پس نیان زنگم نزنن ما میریم ی شب میمونیم بعد عمه ام برگشته به مامانم میگه مهمون ی شب بیاد خوبه اونوقت خودش میاد ی هفته پلاسه

عمه بچه های من همیشه دور همیشو خونه ما می‌گرفت زنگ میزد از پیش خودش خواهراشو دعوت میکرد خونه ما .حتی دوستشم دعوت میکرد امسال عید چون من شرایط نداشتم کسی رو دعوت نکردم اون همه رو شام دعوت کرد بجز مارو .بعد گفت یاد رفت شمارو بگم .