2777
2789
عنوان

عمه های آشغالم

| مشاهده متن کامل بحث + 1412 بازدید | 71 پست
خب مادرت خودش بگه مریضم شرایط مهمونداری ندارماینا فک میکنن خونه ی داداششونه،حق دارن،ولی واقعا همه ی ...

روش نمیشه چی بگه اونا خودشون میدونن بابای من ماشینشو تازه فروخته ایرانم نیست نمیگن این زن خریداشو چطور انجام میده اینهمه میریم حداقا ی شب بمونیم نه ی هفته مهمونی یروز دو روز نه یک هفته

همیشه هم اینجوری نیست برات مثال میزنم زن داداشی که چشم پیشرفت خواهر شوهرو نداره همیشه از عمه یه غول ...

عمه ی من تو چشممون نگاه میکرو ،بد مادرمو میگفت ما بچه بودیم همیشه یادمون میمونه .ولی یادم نمیاد مادر خدابیامرز پشت سرشون پیش ما بچه ها حرف بزنه .مامان من خیلی سر بود تو فامیل پدرم ،زنی مثلش دیگه نیومد از زیبایی از سلیقه از کدبانو گری .امیدوارم مامانم حلالشون نکرده باشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روش نمیشه چی بگه اونا خودشون میدونن بابای من ماشینشو تازه فروخته ایرانم نیست نمیگن این زن خریداشو چط ...

خب مثل مامانه منه 

بعد میان دردشون به ما میگن غصه ش میمونه واسه ما 

احساس میکنم اینا حرفای مادرته ...پُرِت کرده

مگه بچه ام پرم کنه؟خودم به چشم میبینم کاراشونو ادم یجا میره مهمونی حداقل دو روز بعدش زنگ میزنه میگه فلانی چطوری با زحمتای ما؟اینا انگار ادم نیستن تازه دخترش ک هرسری میاد اینجا میبرم میگردونم بهترین چیزارو براش میگیرم از اینستا انفالوم کرده باز میگی پرم کرده؟

مادر خوب مادری هست که بچه ش رو وارد کدورتش با خانواده ی همسر نکنه و اونو با ادب بار بیاره تا به بزر ...

بعضی موقع ها خود عمه هاهستن که به بچه های برادرشون تیکه میندازن . نمونش خواهرشوهرم جلو همه گف دختر من باباش قدش بلنده اونم بلند میشه به دخترم گف تو هم به بابات رفتی قدت بلند نیس .دخترمم جوابشو داد گف نه به عمه هام رفتم . خب ابلح  باباش داداشته این چه حرفیه میزنی

میدونی چرا چون دیگه بچه های الان به این راحتیا از بی احترامیای عمه هاشون به مادرشون نمیگذرن چون عمه ...

اخ قربون دهنت من دارم از مادرم طرفداری میکنم میگم بلد باشن راه و رسم مهمونداریو اومدن چرت و پرت تحویل من میدن اینا خودشون از همون مدل عمه هان

مامانتو مجبور کن با هرکس مثل خودش رفتار کنه اگه مسقیم ر.ید بهشون چه بهتر اگرم نه وقتی اومدن غذا درست ...

بخدا میگم میگه زشته حتی غذای ساده هم نمیزاره براشون اونوقت ما میریم ظهر غذا میپزن شبم همون غذای ظهرو گرم میکنن میارن

عمه ی من تو چشممون نگاه میکرو ،بد مادرمو میگفت ما بچه بودیم همیشه یادمون میمونه .ولی یادم نمیاد مادر ...

پش نباید صرفا گفت ذات عمه ها بده یا ذات زن داداش ها 

آدم های عقده ایی میتونند تو هر نقشی بد باشند

من خودم عمه هستم یه چیزایی دیدم که الان تعریف کنم هیچ کس باورش نمیشه 

از خارج از ایران برگشتم یه ده روز خونه مامانم بودم اولا نه تبریکی برای بچه من گفتند نه کادو دادند نه دعوتی وارد جژییات نمیشم چون برام اهمیتی نداشت اینارو هم برای این گفتم حرصم گرفت نوشتن عمه فلان و عمه بهمان 

آره همین مریضی اینا منظورم هست خود مادرت اعتراض ندارع ؟مادرت حق داره گلایه کنه خب ولی بنظرم زیاد خود ...

جالب اینه خونه یکیشون رو ده ساله ندیدیم هرسری خودش و بچشم برمیداره میاره بدون دعوت خجالتم نمیکشه

چطور یک شب خونه سه تاشون میمونینچرا وقتی میرین ۱۰ روز وای نمیسین

ینی هر وعده خونه یکیشون میریم شب خونه یکیشون میخوابیم صبم برمیگردیم هنوز خونه یکیشون ده ساله نرفتیم ینی اصن دعوت نمیکنه اونوقت هرسری پامیشه با بچش میاد

پش نباید صرفا گفت ذات عمه ها بده یا ذات زن داداش ها آدم های عقده ایی میتونند تو هر نقشی بد باشندمن خ ...

ذات بد باعث هر گناهی هر دلشکستگی هر حق الناسی  میشه .ادم خدا زده بدذات میشه ،حالا بذار فکر کنن دارن دیگرونو میچزونن ، نمیدونن که بدترین صفت دنیارو دارن و لایق همین صفت هستن

مادر خوب مادری هست که بچه ش رو وارد کدورتش با خانواده ی همسر نکنه و اونو با ادب بار بیاره تا به بزر ...

عزیزم مادرمن بمن چیزی نگفته من به چشم میبینم کاراشونو خیلیم مودبم ولی نمیکشم بیام بریزن بپاشن برن پشت سرشونم نگا نکنن هتله مگه؟

بخدا میگم میگه زشته حتی غذای ساده هم نمیزاره براشون اونوقت ما میریم ظهر غذا میپزن شبم همون غذای ظهرو ...

خیلی عجیبه مامانت هنوز ادمشون نکرده

عمه های من این مدلی بود که مثلا ماه رمضون عید پاگشا و.... مامانم همه رو دعوت میرده بعد اینا تو مهمونی ها همه رو دعوت میکردن بجز ما

یا باهم جمع میشدن خونه پدربزرگم وسیله ای چیزی خراب میشد زنگ میزدن پدر من بیاد درست کنه و پدرم دو سوم حقوقشو میداده پدر مادرش که بتونن خرج دورهمی اونا کنن

پول دانشگاه شونو هم حتی پدرم داده و .....

دیگه مامانم بعد ۱۰ ۱۲ سال خسته شد جمعشون کرد تو ۷ سال اخیر شاید ۱۰ بار ندیدمشون 

همیشه هم اینجوری نیست برات مثال میزنم زن داداشی که چشم پیشرفت خواهر شوهرو نداره همیشه از عمه یه غول ...

خودت جواب خودتو دادی هرکسی ممکنه عقده داشته باشه شما همه چیو از جانب خودت نبین قرار بر این نیست شما خوبی بقیم خوب باشن