2777
2789
عنوان

عمه های آشغالم

| مشاهده متن کامل بحث + 1410 بازدید | 71 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب مثل مامانه منه بعد میان دردشون به ما میگن غصه ش میمونه واسه ما

بخدا نگه هم میبینم چقد پست فطرتن حالا اگ اونا عمل میکردن جاییشونو ما هی زنگ میزدیم این عمم ک اومده عروسش اینجا بستریه با اینکه دایی و خالش شهر ما زندگی میکنن اومدن خونه ما مادرم غذا فرستاد بیمارستان براشون شب اول رفتیم دیدن عروسش با اینکه هیشکی نیومده بود سر بزنه اونوقت ی عده اومدن هرچی دلشون خواست به ماادر من گفتن مشخصه خودشون چ عمه هایین سوختن از حرفام

پش نباید صرفا گفت ذات عمه ها بده یا ذات زن داداش ها آدم های عقده ایی میتونند تو هر نقشی بد باشندمن خ ...

من نگفتم همه بدن عمه های خودم اینجورین شما بخودت گرفتی شما خوبی دمتم گرم 

بهترین وقت الانه که پدرت نیسه یجوری پاشون رو ببرین

اون دوتای دگ به خاطره ها پیوستن دگ عمرا بزارم مادرم جوابشونو بده ایم باز بهتره ی زنگ میزنه حال و احوال میپرسه 

اصلا بزن بلاکشون کن به مامانتم نگو راحت

شمارشونو ندارم از اینستام اصلا نه درخواست دادم نه بدن قبول میکنم فقط از حرکت دختر عمه ام سوختم اونم به موقش ببینمش خوب حرفایی بارش میکنم

مگه بچه ام پرم کنه؟خودم به چشم میبینم کاراشونو ادم یجا میره مهمونی حداقل دو روز بعدش زنگ میزنه میگه ...

دخترم تو مسائل خانوادگی هر چقدر کار نداشته باشی به نفعته ...ورود کردن شما به این مسائل دردی رو دوا نمیکنه !!! خواهرای بابات برا چند روزی اومدن خونه ی داداششون خوردن و خوابیدن و ...بعد هم رفتن ...

عمه ، خاله ، عمو و دایی جز نیمه های روانی بچه ها محسوب میشن نباید سعی کنی بذر نفرت نسبت به این ۴ نفر در وجودت بکاری چون جسم و روان خودت ضربه میخوره !!! این ۴ نفر اگه اشتباه کنن اگه نکنن باید برات قابل احترام باشن همیشه ...

از وقتی برادرزاده ها شدن بزرگ خانواده برادر هیچ ادب و احترامی نمونده عمه هر کاری هم بکنه به چشم زن ...

میدونم ناراحت شدی ولی شما خودت رو نبین 

واقعا واقعا از نزدیک سالهاست تعداد زیادی خواهرها رو دارم با چشم خودم می بینم که درست برعکس شما فکر میکنند 

هییییییییییچ خوبی به برادرهاشون یا برادر زاده ها که نمیکنند هیچ، واقعا زندگی برادشونو با حسادت و کینه به هم میزنن، نمیگن برادرمون با زن و بچش خوش باشه، هربار به طریقی آتیش تو زندگیشون میندازن و تا جایی که ازشون برمیان بدی میکنند، با ناخوشی اونا ذوق میکنن به خدا عینا به چشم دیدم 

خدایا سایه مادر عزیزمو بالاسرم نگه دار   آمین
دخترم تو مسائل خانوادگی هر چقدر کار نداشته باشی به نفعته ...ورود کردن شما به این مسائل دردی رو دوا ن ...

خونه داداششون؟نکنه چون خونه داداششونه باید خفه شیم؟ثبل اینکه خونه داداشش باشه خونه بابای منه و کسی ک احترام مادرمو نگه نداره احترام ک هیچ ارزشم براش قائل نمیشم عمه و دایی و خاله کیه؟چ خیری ازشون رسیده؟؟؟

میدونم ناراحت شدی ولی شما خودت رو نبین واقعا واقعا از نزدیک سالهاست تعداد زیادی خواهرها رو دارم با چ ...

اینام همین بودن بابام نشوندشون سرجاشون ولی تو زندگی اونیکی عموم خوب دخالت میکنن و فتنه گرن چون عموم این اجازه رو داده