2777
2789
عنوان

عمه های آشغالم

| مشاهده متن کامل بحث + 1412 بازدید | 71 پست
مادر بدبخت من دیسک داره الان پیام دادم میگه دولا راه میرم هرسری به ی بهونه ای میان عین گاو میخورن می ...

عمه های منم عین عمه ی تو بودن خداروشکر رفتن از شرشون راحت شدیم 

در میان این همه غوغا و شر ،عشق یعنی کاهش رنج بشر ⛧

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادر بدبخت من دیسک داره الان پیام دادم میگه دولا راه میرم هرسری به ی بهونه ای میان عین گاو میخورن می ...

مادرت خیلی سنگ دل هست که با تو درد و دل می کنه. مشخصه حسابی اعصابت رو به هم ریخته.
الان اونا زنگ بزنند یا برن دیدنشون دیسک کمر مامان شما خوب می شه؟ خودش می تونه خواست قطع ارتباط کنه و خلاص و سرویس نده. ولی یاد گرفته جلوی اونا موش بشه و سرویس بده و پشت سر روان شما رو به هم بریزه. کاری نداشته باش تو. 

نه نگوعمه من دو ماهه فوت شده😭 مدت زیادی هم بود ندیده بودمش.عمه‌ها خیلی خوبن خیلی نازن. دلت میاد؟اون ...

عزیزم عمه تو خوبه عمه های من بلانسبت عمه های دگ گاون!یکیشون ی دختر ۲۰ساله داره هرسری اومدن شهر ما بردم گردوندمش بهترین چیزارو خریدم خورد حالا میبینم منو آنفالو کرده از اینستا

من تاحالا عمه خوب ندیدم توعمرم .مامان خودمم عمه ست اما خوب نیست

من دوتا عمع دارم برام مادر بودن 

مخصوصا عمه کوچیکم که پایه همه چی بود برام عین دوتا رفیق

دختر کوردم💛❤️💚 نمی‌دونم نخواست نشد یا خواست نشد❤️‍🩹

چرا نگم مادر بدبخت من زبون نداره از ی ورم دیسک داره الان پیام دادم میگه دولا راه میرم ما سالی یبار م ...

چرا زورم میاد ولی بزار. مادرت بگه یا وقتی اومدن خونتون بزارید خودشون کار کنن و بگین دکتر گفته کار نکن 

یه رخت خواب بزارین دراز بکشه اونا اومدن

مردم هزار تا کار و بدبختی و دغدغه دارند

الان مثل قبل دوره ی زنگ زدن و‌مهمونی رفتن و ... نیست.

بعدشم عزیزم این چیزا اجباری نیست،چیزی که عوض داره،گله نداره.

شما هم انجام ندین،دیگه لازم به گفتن و گله نیست فداتشم 

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕

از وقتی برادرزاده ها  شدن بزرگ خانواده برادر 

هیچ ادب و احترامی نمونده 

عمه هر کاری هم بکنه به چشم زن داداش و برادرزاده نمی یاد 

خواهر برادرا یه خانواده بودن دور هم جمع میشدن از وقتی غرییه ها اومدن تو زندگیشون همه چی رو گند زدن 

دخترای عقده ایی روانه خانه مردم شدند کینه و دشمنی ها رو به آسمون رسوندن 

اگه خانوادت در اینجور مواقع سر زدن بهشون شما حق گلایه داری ولی اگه اونا نرفتن نه

کدوم مواقع؟اونا مریض نشدن عملی هم نکردن مادر بدبخت من تو هرمناسبتی زنگ زده احوال پرسی کرده اونا خودشونو چس کردن هرسریم رفتیم دست پر رفتیم ولی اونا هیچی

سه تا عمه داشتم ماه بودن ناتنی بودن ولی خیلی مهربون بودن هرسال تابستان میومدن خونه مامانم منم دختر خونه بودم اینقدر نازم میکردن قربون صدقه من میرفتن عشق میکردم خیلی دوستشون داشتم وقتی میخواستن برن شهرستان خونشون دلم می‌گرفت خدا رحمتشون کنه روحشون شاد باشه 💔

عزیزی که امضامومیخونی میشه برای سلامتی و عاقبت بخیر شدن خودم و بچه‌هام و همسرم صلوات بفرستید ممنون میشم..منم برای شما صلوات میفرستم❤️❤️❤️❤️❤️

خب مادرت خودش بگه مریضم شرایط مهمونداری ندارم

اینا فک میکنن خونه ی داداششونه،حق دارن،ولی واقعا همه ی بارش رو دوش مادرمون هست واوناهم سنشون رفته بالا

به شخصه عمه ی من بیاد بمونه عین ملکه میشینه رو مبل مادرم هی خو و راست میشه