2777
2789
عنوان

باشوهرم قهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 630 بازدید | 74 پست
نه ده روز نه زنگ نه پیام منم الان دگه برام مهم نیست الان دارم با شما حرف میزنم من دارم میسوزم برای ...

ولش کن فعلا برای طلاق کاری نکن فعلا عزاداری خواهرتوبکن حالت بهترشد اگه خبری ازش نشد بامشورت خانوادت ی فکر ی بکن

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 
نه خیلی سخت خدا من رها کرد

نگو اینجوری.کلا هر زندگی یه مدل سختی داره. بخدا منم دلم خونه.گاهی از خدا شاکی میشم. چه میشه کرد. سعی کن به دل همسرت راه بیای.ببین قلق اخلاقش چیه. سعی کن عصبانیت نکنی. لجبازی اصلا جواب نمیده .

خودم دارم سعی میکنم یکم رفتارم رو تغییر بدم ببینم چی میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ده روز نه زنگ نه پیام منم الان دگه برام مهم نیست الان دارم با شما حرف میزنم من دارم میسوزم برای ...

خدا بهتون صبر بده عزیزم. یکم صبر کن حالت بهتر شه. اگه تونستی کنار بیای بدون هیچ حرفی برگرد خونت وسعی کن دباره شروع کنی. اصلا هم ازش گله نکن ورفتارت معمولی باشه. انشالله که درست میشه.