2777
2789
عنوان

باشوهرم قهرم

631 بازدید | 74 پست

باشوهرم قهرم  چندتاپیام دیشب دادم جوابمونداد کلی دیشب وامشب اشک ریختم محلم نمیزاره بخاطر ی موضوع خیلی ساده قهرکرده دخترم هشت سالشه میاد التماس میکنه باهم آشتی کنین با اینکه اصلا دلم باهاش صاف نیست بخاطر دخترم وجوخونه میخوام آشتی باشیم ظاهری ولی محل نمیزاره چکارکنم؟

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 

سگ محلش کن خودش بالاخره میاد جلو

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تظاهری هم شد. باهم باشید 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

مرد اصلا حق نداره قهر کنه😑😑اصلا محلش نزار بد عادتش کردی

بخاطر دخترم هی میاد بمن میگه مامان توراخدا آشتی کن نمیدونه مقصر باباشه نه من

سگ محلش کن خودش بالاخره میاد جلو

علت قهرش اینه گفتم بچه همسایه هم همراه دخترمون ببر مدرسه چون باباش نیست ببردش گفت نمیبرم وبحث کردیم حالا قهرکرده