2777
2789
عنوان

شوهرم برای سالگرد ازدواجمون

162 بازدید | 4 پست

سلام بچه ها حالتون خوبه من با شوهرم ۴سال میشه ازدواج کردیم و امروز سالگرد ازدواجمون بود و من روزشو قاطی کرده بودم و فکر کردم ۴روز دیگه هست نگو امروز بوده و من حواسم نبوده من امشب شام درست کرده بودم منتظر بودم از سرکار بیاد موقعی که شوهر اومد تو برام یک دسته گل و یک حلقه خریده بود برای هدیه سالگرد ازدواجمون یک لحظه شوکه شدم چون من فکر میکردم ۴روز دیگه هست ولی شوهرم دقیق یادش بود و با هدیه هایی که برام ترید خیلی خوشحال شدم و حس خوبی گرفتم و تصمیم گرفتم که منم تلافی کنم چون همیشه شوهرم برام گل و هدیه میخره به نظرتون برای این هدیه ای که امروز برای سالگرد ازدواجمون خریده من براش چی بخرم و چجوری سوپرایزش کنه که خوشحال بشه و تلافی کرده باشم چون عشقم امشب خیلی حالم رو خوب کرد خیلی ممنونم ازتون کمکم کنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.