2777
2789

سلاام عزیزای دلم من میخوامبوتاکس معده انجام بدم خیلی نگرانم و استرس دارم لطفا تجربه هاتون رو بگین

...نگار هستم...وزن شروع رژیم۱۱۸هر کی امضامو دید برام دعا کنه که بتونم وزن کم کنم و اراده داشته باشم خیلی خسته شدم از این اوضاع راهنمایی یا تجربه ای هم داشتین ممنون میشم بهم بگین
برای چی هست؟

برای لاغری

...نگار هستم...وزن شروع رژیم۱۱۸هر کی امضامو دید برام دعا کنه که بتونم وزن کم کنم و اراده داشته باشم خیلی خسته شدم از این اوضاع راهنمایی یا تجربه ای هم داشتین ممنون میشم بهم بگین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نفر انجام داده بود حدود ده کیلو لاغر شده بود ولی بلافاصله برمیگرده ، همسرم اسلیو انجام داده حدود یک ماه پیش حدود ۱۸کیلو وزن کم کرده

‏علم بهتر است یا ثروت ؟‏هیچکدوم، یه دلِ خوش، یه خیالِ راحت، یه زندگیِ ساده
والا من فقط و فقط شنیدم یکیاز بچهامون اینکارو کرده واقعا هم لاغر کرده بود بعدش

آره منم دو تا از دوستای خانوادگیمون انجام دادن هر کدوم ۴۰ کیلو کم کردن تو ۴ ماه

به نفر انجام داده بود حدود ده کیلو لاغر شده بود ولی بلافاصله برمیگرده ، همسرم اسلیو انجام داده حدود ...

اسلیو عوارض نداره ؟من‌میترسم  خیلی هزینش چقدره چ مراقبتهایی میخاد 

امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀
یه نفر میشناسم ۱۵ ملیون انجام داده خیلی ظریف شده

آره هزینه منم ۱۳ تومنه با داروها حدود ۱۶ میلیون میشه

دکترای تغذیه میگن نکنینولی دکتر قلب و غدد و مغز و اعصاب به من گفتن اگه میخوای امپول بزنی بزن از نظر ...

بعد بوتاکس معده باید آمپول تزریق بشه آمپول ملیتاید ایرانی هم هست 

اسلیو عوارض نداره ؟من‌میترسم خیلی هزینش چقدره چ مراقبتهایی میخاد

ما ی فامیلامون انجام داده اونم وقتی ک فقط ۱۰ کیلو اضافه وزن داشته

الان خیلییی لاغر شده بهش نمیاد

هر ماهم یکبار بیهوش میشه معدشو چک میکنن یوقت طوریش نشه معدش

یعنی اگه رعایت کنی هم بر میگرده؟

باید خیلی حواست باشه تغذیه رو رعایت کنی

بیشتر سالم خواری باید کنی