2777
2789
عنوان

این کار واسه دانشجو خوبه ضایع نیست

815 بازدید | 61 پست

بابام بهم گفت برم مدرسه اش کلاس نکته و تست درس بدم به بچه های تجربی واسه درس زیست و عربی بعد من زیستمو تو کنکور ۴۰ زدم الانم بهداشت عمومی میخونم اکثر اینایی که تدریس و مشاور ان رشته تاپ میخونن دانش آموزا مسخره نمیکنن؟ نمیپرسن چی میخونی بگم بهداشت؟ بالاخره تا یه جایی میشه پیچوند از قیافه ام معلومه سنم کمه از پس کنترل اشون بر میام؟ اینم بگم این دوتا درس نقات قوت ام تو دبیرستان بودن چیکار کنم؟

تو دنیایی که هپارین کربوهیدراته،راحت اعتماد نکن!

رو نده بهشون که سوال پیچت کنن برو

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱👩🏻‍🎓این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)وزن: 71.55📏وزن هدف58🏋️‍♀💪🏿( ۱۴٠۴/۳/۲)هدف اول68🔒هدف دوم65🔒هدف سوم62🔒هدف چهارم58🔒

بگو دندون میخونم کی به کیه

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه که میخاین پول بگیرین فک نکنم منطقی باشه مخصوصا پولای گنده 

یکی دوسال تدریس کنین اوکیه بعدس

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

شاید دانش آموزا نخوان تو رو 

بعد ضایع بشی 

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ِبلندولاك‌زده،نشانهٔ‌زیبایی‌وجمال  ‌نیستند...بلکه‌آنها،ازبی‌نمازی‌وبی‌وضویی‌وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🥀🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، نشانه‌ای از عزت و کرامت است که در دنیای پر زرق و برق، به انسان اصالت می‌بخشد ، حجاب احترام به خود و دیگران را نشان می دهد ،حجاب نه محدودیت، بلکه آزادی است؛ آزادی در انتخاب و احترام به خود ،حجاب، سپری است در برابر هرگونه بی‌احترامی و نگاه‌های سطحی ،حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،هر زن با حجاب، داستانی از ایمان و شخصیت خود را روایت می‌کند ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود، (حجاب حفظ کرامت و شخصیت زن در جامعه است)🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

نرو ادم باید مسئولیت کاری رو بعهده بگیره که بدونه توانایی و شایستگیش رو داره 

شما خودتم متوجهی که سطحت پایینتره 

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

میتونی از پس تدریس بر بیای؟اینکه نسبت ب بقیه درسا  نقطه قوتت بودن دلیل نمیشه بتونی توی تدریسشم خوب باشی

بچه های این دوره خیلی خوب متوجه میشن کی بلده و کی ادای بلد بودن درمیاره 

بهش خوب فکر کن وگرنه  خودت اذیت میشی

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذرها ،ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند

یه جوری گفت ضایع گفتم میخواد گارسون رستوران بشه یا باریستای تالار عروسی، از کی تا حالا معلمی ضایع شد ...

این دوتا شغل که گفتید ایرادش چیه؟

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
نرو ادم باید مسئولیت کاری رو بعهده بگیره که بدونه توانایی و شایستگیش رو داره شما خودتم متوجهی که سطح ...

تواناییش رو دارم خودم زیستم خوب بوده نهایی هم بالا شدم

تو دنیایی که هپارین کربوهیدراته،راحت اعتماد نکن!

تواناییش رو دارم خودم زیستم خوب بوده نهایی هم بالا شدم

نهایی با نکته و تست فرق داره گلم،اگه فرق نداشت ۴۰ درصد نمیزدی و رشتت بهداشت نبود که

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚