2777
2789
عنوان

این کار واسه دانشجو خوبه ضایع نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 819 بازدید | 61 پست
شما اگر مسلط بودی که خب خودت بهتر میزدی،بنظرم منصفانه نیست. برای رفع اشکال بری اکیه ولی برای نکته و ...

همون رفع اشکاله بیشتر حل سوالای گزینه دو و اینا 

دبیرامون با ما اینکارو میکردن همون موقع

تو دنیایی که هپارین کربوهیدراته،راحت اعتماد نکن!

درسا هنوز یادمه ولی به پولش نیاز دارم واسه کتابام و... ولی نمیدونم از لحاظ کنترل کلاس از پس بچه ها ب ...

به نظرم حقیقتو بگین راجع به سن و رشتتون، خودشون اگه خواستن میان اگه نخواستن نمیان، در غیر این صورت به نظر من یه جور کلاهبرداریه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم پارسال کلاس کنکور ارشد برداشتم، کلاس نکته و تستم داشتم، واقعا هم اون درسو یادم رفته بود، ولی هر ...

منو مسخره نمیکنن؟ رشتمو ؟ نمیگن خودت چرا پزشکی نمیخونی پس

به نظرم حقیقتو بگین راجع به سن و رشتتون، خودشون اگه خواستن میان اگه نخواستن نمیان، در غیر این صورت ب ...

قسمت پسرونه اش یه نفر هوشبری میخونه میاد واسه نکته و تست ولی من بهداشتم آخه

برو مقاطع پایین تر تدریس کن یا در حد کتاب درسی پیش برونکته و تست واقعا کار هرکسی نیسبچه ها تو این سا ...

مقاطع پایین تر فکر نکنم نیاز داشته باشن 

درسا هنوز یادمه سوالای کنجکاوانه بچه ها رو چیکار کنم

از همون اول ی جور جدی باش تا جرئت نکنن ازت سوال بپرسن مثلا معلم ریاضی ما خیلی آدم جدی بود و فقط میشد باهاش در مورد درس حرف زد

از همون اول ی جور جدی باش تا جرئت نکنن ازت سوال بپرسن مثلا معلم ریاضی ما خیلی آدم جدی بود و فقط میشد ...

الان ۲۰ سالمه قیافمم ریزه نمیگن این که سابقه نداره و مسخره نمیکنن؟ یه دانشجوی هوشبری هم اونجا تدریس میکنه ولی دبیرای ثابت اونجا ۶۰ ۷۰ سالشونه:/

درسا هنوز یادمه سوالای کنجکاوانه بچه ها رو چیکار کنم

این که گفتم جدی باش ی نکته هست مثلا وقتی دو تا دانش آموزی دارن حرف میزنن یا می‌خندن برای اینکه نشون بدی جدی بگو در مورد چی حرف میزنن بگین ماهم بدونیم یا ب چی میخندین بگین ماهم بخندیم