بابام بهم گفت برم مدرسه اش کلاس نکته و تست درس بدم به بچه های تجربی واسه درس زیست و عربی بعد من زیستمو تو کنکور ۴۰ زدم الانم بهداشت عمومی میخونم اکثر اینایی که تدریس و مشاور ان رشته تاپ میخونن دانش آموزا مسخره نمیکنن؟ نمیپرسن چی میخونی بگم بهداشت؟ بالاخره تا یه جایی میشه پیچوند از قیافه ام معلومه سنم کمه از پس کنترل اشون بر میام؟ اینم بگم این دوتا درس نقات قوت ام تو دبیرستان بودن چیکار کنم؟
تواناییش رو دارم خودم زیستم خوب بوده نهایی هم بالا شدم
دلیل نمیشه تدریستون خوب باشه، عذر میخوام رک میگم ولی خب ۴۰ درصد زیست، درصد تاپی نیست ک بتونین نکنه و تست تدریس کنین! پدرتون که انقدر اقاس و میتونه بهتون شغل بده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم پارسال کلاس کنکور ارشد برداشتم، کلاس نکته و تستم داشتم، واقعا هم اون درسو یادم رفته بود، ولی هر هفته قبل کلاس خوب مطالعه میکردم و تستاشو نگاه میکردم که یوقت سوتی ندم، پس اگر خوب بخونی جای نگرانی نیست
مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی