2777
2789
عنوان

این کار واسه دانشجو خوبه ضایع نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 819 بازدید | 61 پست
رو نده بهشون که سوال پیچت کنن برو

مثلا ازم پرسیدن چندسال سابقه تدریس داری یا دانشجوی چی هستی چطوری بپیچونم؟ خودم شاگرد اون موسسه بودم بقیه دبیرا منو میشناسن ۲۰ سالمه از قیافم معلومه دانشجو و تازه کارم

تو دنیایی که هپارین کربوهیدراته،راحت اعتماد نکن!

تواناییش رو دارم خودم زیستم خوب بوده نهایی هم بالا شدم

دلیل نمیشه تدریستون خوب باشه، عذر میخوام رک میگم ولی خب ۴۰ درصد زیست، درصد تاپی نیست ک بتونین نکنه و تست تدریس کنین! پدرتون که انقدر اقاس و میتونه بهتون شغل بده 

برین علوم راهنمایی رو تدریس کنین با احترام🙏🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه که میخاین پول بگیرین فک نکنم منطقی باشه مخصوصا پولای گنده یکی دوسال تدریس کنین اوکیه بعدس

مال خود موسسه اس حقوق آنچنانی نمیدن

ضایع نه عزیزم ولی ببین اطلاعات و علم کافی داری برای این کار ؟

خسته ام.                                                                                                                             چای داری بدهی                                                                                                                   لغزش سینی چشمان تو دیدن دارد,💞

خب اگه شرایطشو ندارین و درآمدش زیاد نیست تدریس نکنین

درسا هنوز یادمه ولی به پولش نیاز دارم واسه کتابام و... ولی نمیدونم از لحاظ کنترل کلاس از پس بچه ها بربیام یا نه چون دبیرستانی و بزرگ ان

منم پارسال کلاس کنکور ارشد برداشتم، کلاس نکته و تستم داشتم، واقعا هم اون درسو یادم رفته بود، ولی هر هفته قبل کلاس خوب مطالعه میکردم و تستاشو نگاه میکردم که یوقت سوتی ندم، پس اگر خوب بخونی جای نگرانی نیست

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی