2777
2789
عنوان

دانشگاه ورودی پرستاری و پزشکی بچه ها یه لحظه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 63 پست
یعنی اگه خوابگاهی باشه پنجشنبه جمعه ها هم اجازه نداری بری خونه خودتون بعد شنبه بیای؟

چرا خونه رو میتونی

اما بیرون تو سطح اون شهر رو باید تا قبل 9 برگردی اما خب خوابگاه ها با هم متفاوتن

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از شمال تا جنوب بخوای پنجشنبه جمعه بیای کل دو روز با اتوبوس یا سواری تو راهی😐 نرسیده به شهرت دوباره ...

منم میگم اگه یه شهر نزدیک بزنم مثل خرم آباد که ۲ ساعت فاصله داریم کلا اون چی؟کلا دوس دارم قوچان آباد هم برم جز خوزستان ...

میتونی بری خوابگاه متاهلی با همسرت بمونی

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

چرا خونه رو میتونیاما بیرون تو سطح اون شهر رو باید تا قبل 9 برگردی اما خب خوابگاه ها با هم متفاوتن

من خودم خوزستانی هستیم تلاش میکنم برا پرستاری خرم آباد شوهرمم خونه اونجا نمیگیره میگه درومده بزن و برو خوابگاه مثلا خوابگاهی هستم ولی پنجشنبه جمعه میخوام برم خونه پدر بزرگم یا برگردم خوزستان اون دیگه ربطی به خوابگاه نداره درسته؟روزای عادی هم قبل ۹ شب باید خوابگاه باشم ‌..اینم درسته؟

منم میگم اگه یه شهر نزدیک بزنم مثل خرم آباد که ۲ ساعت فاصله داریم کلا اون چی؟کلا دوس دارم قوچان آباد ...

خوزستان تا خرم آباد دو ساعت نیستا😐 تو بشین شوهرت و راضی کن باهات بیاد دانشگاه برای متاهل وام مسکن میده فک کنم ۱۲۰ تومن وام تحصیلی هر ترم برا متاهل هم هشت تومنه کمک هزینس دیگه بیاد بهتره

خوزستان تا خرم آباد دو ساعت نیستا😐 تو بشین شوهرت و راضی کن باهات بیاد دانشگاه برای متاهل وام مسکن م ...

چرا ما نزدیک خرم ابادیم ۲ ساعتی میشه تقریبا ولی جز استان خوزستانیم شوهرم هیچ جوره قبول نمیکنه میگه تو برو من اینجام 

چرا خونه رو میتونیاما بیرون تو سطح اون شهر رو باید تا قبل 9 برگردی اما خب خوابگاه ها با هم متفاوتن

بعد یه چیز دیگه ممکنه گاهی بپیچونم با دوستام برم بیرون یا خونشون بچینیم برای بیرون رفتن به خانوادم اطلاع میدن؟حتی اگه شب برنگردم بگم اشکال نداره ۱ بار تاخیری رو بزا بزنن به خانوادم اطلاع میدن؟

چرا ما نزدیک خرم ابادیم ۲ ساعتی میشه تقریبا ولی جز استان خوزستانیم شوهرم هیچ جوره قبول نمیکنه میگه ت ...

از منی که علوم پزشکیم به تو نصیحت اگه زندگیتو دوست داری شهر خودت بمون دوری خوب نیست برای تو

از منی که علوم پزشکیم به تو نصیحت اگه زندگیتو دوست داری شهر خودت بمون دوری خوب نیست برای تو

چی میخونی عزیزم؟

من فعلا کنکور هم ندادم ولی فکر بعدشم😂خب آدم باید فکر کنه بعد کاری رو شروع کنه ببینه ارزش داره اصلا ...درسا سنگینه خیلی درسته؟بیشتر از سال کنکور درس میخونی ولی درسته؟میگن دانشگاه آسون تره روزی ۴ ساعت باشه میتونم بخونم ولی ن بیشتر

بعد یه چیز دیگه ممکنه گاهی بپیچونم با دوستام برم بیرون یا خونشون بچینیم برای بیرون رفتن به خانوادم ا ...

بستگی به سرپرست خوابگاه داره

ولی اگ میخوای بری خونه دوستت شب بمونی بگو خانواده اطلاع دارن و برو

نگران نباش

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

برا امسال؟شروع کردی؟

کم و پیش دارم شروع میکنم بزرگسالم چندین سال دور بودم خوبیش اینه بچه ندارم و همسرمم حمایت میکنه بديش اینه خودم یکم تنبلم و از درس هم دور موندم هیچی یادم نیست کلا دیپلم هم ندارم