2777
2789
عنوان

دانشگاه ورودی پرستاری و پزشکی بچه ها یه لحظه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 63 پست
ورودی ۱۴۰۲...من َاز دهم خوندم باز دو سال پشت بودم...تونستنشو میتونی قطعا ولی باید تلاشت بیشتر باشه ج ...

وای چقد سخت😭من شوهرم گفته فقط دوسال یعنی ۴۰۵ ۴۰۶ اگه نشد من بچه میخوام چون مدت زیادیه ازدواج کردم چکار کنم ؟از دهم مستمر خوندی مثل یه کنکوری؟امیدی نیست برا من هی

وای چقد سخت😭من شوهرم گفته فقط دوسال یعنی ۴۰۵ ۴۰۶ اگه نشد من بچه میخوام چون مدت زیادیه ازدواج کردم چ ...

چرا امیدی نباشه برات؟ همه چی بستگی به خودت داره من همکلاسی متاهل هم دارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا امیدی نباشه برات؟ همه چی بستگی به خودت داره من همکلاسی متاهل هم دارم

خب تو میگی از دهم خوندم ۲ سالم پشت بودم این ۵ سال من فقط ۲ سال کمتر زمان دارم یعنی تا کنکور ۴۰۶ چطوری برسممم😭💔

خب تو میگی از دهم خوندم ۲ سالم پشت بودم این ۵ سال من فقط ۲ سال کمتر زمان دارم یعنی تا کنکور ۴۰۶ چطور ...

قرار نیست تو ام پشت بمونی میتونی تو یه سال تمومش کنی گفتم دیگه همه چی بستگی به خودت داره