2777
2789
عنوان

چقد بی شخصیته معلم پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1810 بازدید | 83 پست
همین منم موندم چی بگم خب تو بعنوان اموزگار اونجا چکاره ای اصلا نباید صداش کنی فلانی دفترت رو اورذی ی ...

قوی باش،وگرنه کم میاری

تازه شروع مدرسه هست😂

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا حیف قربون صدقه و احترامی ک برا این گذاشتم عصابم ریخت بهم میگم برم اصلا پرونده بچمو بگیرم ببرم ی ...

همه همینن، معلمای داداشم هم همینطور بودن تو این چندین سال، به جز یکی از معلماش که اونم مرد بود.

صرفا زنده نباش؛ زندگی کن :)

بعضیهاشون فقط بلدن حقوق مفت بگیرن

بیچاره بچه های کلاس اولی که هنوز نمیدونن چی به چیه گیر یک معلم بی مسئولیت بیفتن واویلاست

.                                                                  
بخدا حیف قربون صدقه و احترامی ک برا این گذاشتم عصابم ریخت بهم میگم برم اصلا پرونده بچمو بگیرم ببرم ی ...

عزیزم حتما ببرش یه جای دیگه

اولش اینه بعدا چی میشه

مدتیه که پام می ره روی خط موزائیک ها و برام اهمیتی نداره...شما که دیگه عددی نیستید

عزیزم شاید صدا زده بچه حواسش نبوده یااهمیت نداده. چون کلاس اولی هم هست تا بااین مسائل آشنابشه زمان میبره. اشکال نداره یادش بدین از شنبه حواسش باشه یا تکالیفش رو ببره نشون معلمش بده

ببرش کلاس بغلی

اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره

معلما همینن زبونشونم درازه

والا دخترم کلاس دهمه تو این ده سال معلمی به بی شخصیتی این ندیدم اخه چیز بدی نگفتم

هر چی پیامو زیر و رو میکنم تازه با عزیزم و قربونت برم یعنی واقعا در این حد بی نزاکته ک یه سلام

بلد نیس بگه فقط دو کلمه نیاورده برام 😑🙄

پسرم کلاس اوله از صب تا ۱۱ ظهر بدو بدو دور تکالیفش بودیماخرم براش مهم نیس خب برو بالا سر بچهتکالیف چ ...

دولتی؟

پسر منم کلاس اوله هر روز دفتر کتاب‌اش بازخورد داره امضا می‌کنه اگه خوب بود براش با اسمش شعر می‌نویسه ستاره می‌کشه قلب می‌کشه اگه ۳تا بیشتر باشه بد نوشته باشه می‌نویسه تلاش و تمرین کن تازه گفته کنار امضام هر روز شما تیک بزنید که متوجه بشم بازخورد منا دیدید