2777
2789

نمونه ش عروس همسایه مون خودش قشنگه بعد شوهرش هم قشنگ و زرنگ و عاشق 

یه دختر و یه پسر داره  باردار شده  باز دقیقا پیش بینی کرد من طبعم گرمه این پسره دیگه بعد از این باردار میشم یه دختر دیگه میارم چون از اول دلم چهار تا بچه میخواسته 

وضع مالی‌شون هم خوب 

اگر ازدواج کنیم خوشبخت نخواهیم بود و اگر ازدواج نکنیم باز هم خوشبخت نخواهیم بود. مانند خارپشت‌هایی هستیم که برایِ گرم شدن به هم می‌چسبند و اگر به هم بچسبند خارشان به تنِ هم فرو می‌رود و اگر جدا شوند از سرما رنج خواهند برد. زندگی معامله‌ای است که در هر حال خرجِ آن بیش از دخلش است.🦔

دقیقا

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

دقیقا

کاش برا هم خدا بخواد

اگر ازدواج کنیم خوشبخت نخواهیم بود و اگر ازدواج نکنیم باز هم خوشبخت نخواهیم بود. مانند خارپشت‌هایی هستیم که برایِ گرم شدن به هم می‌چسبند و اگر به هم بچسبند خارشان به تنِ هم فرو می‌رود و اگر جدا شوند از سرما رنج خواهند برد. زندگی معامله‌ای است که در هر حال خرجِ آن بیش از دخلش است.🦔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی عالیه ولی اونها هم دست اندازهایی دارن یا خواهند داشت.طبیعت دنیا توام با پیروزی و شکست و بدست آو ...

خب چالش هر زندگی داره ولی مسیر کلی زندگیشون موفقیت آمیزه

کاش برا هم خدا بخواد

ایشالا

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بله درسته.مسیر کلی زندگی شما چطوره؟؟

من تو سی و هفت سالگی دارم جدا میشم نه بچه ای نه خونه و زندگی نه دیگه شاید پیش بیاد 

من تو سی و هفت سالگی دارم جدا میشم نه بچه ای نه خونه و زندگی نه دیگه شاید پیش بیاد

جدا نشو اگه مقدوره. زندگی همینه.هنوزم خیلی کارای خوب هست که میتونی انجام بدی و پیشرفت کنی

جدا نشو اگه مقدوره. زندگی همینه.هنوزم خیلی کارای خوب هست که میتونی انجام بدی و پیشرفت کنی

ن اتفاقا برا این جدایی کلی دعا کردم 

نه علاقه ای نه حسی 

فقط یه اسم اومد تو شناسنامه م 

دقیقا مثالش همین دوست من یه زندگی موفق داره تحصیلکردس شوهرشپولداره زندگی خوب یه عالمه طلاداره یه پسرم داره ماشین زیرپاشه ازصبح تاشب منم اینطوری خونه مستاجری نه بچه ای شوهرگنداخلاق بی پول حتی رانندگی هم نمیزاره

دقیقا مثالش همین دوست من یه زندگی موفق داره تحصیلکردس شوهرشپولداره زندگی خوب یه عالمه طلاداره یه پسر ...

اره منم زیاد آدم خوشبخت دیدم