2777
2789
عنوان

چقد بی شخصیته معلم پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1799 بازدید | 83 پست
پسرم کلاس اوله خب خود خانم باید صداش میزد یا نهایت پامیشد میرفت سر میزش حالا این هیچی یه جواب سلام چ ...

شآید حواسش نبوده 

به پسرتون بگید ازین به بعد حواسش باشه ، ادم خودش به فکر خودش باشه بهتره تو جامعه ما

💕🌸☘️🌹

متاسفانه نسل امروز و سطح سوادشون نشون میده که معلمان عزیز چقدر زحمت می کشن.الان که برای بچه های دبست ...

حالا من منکر بعضی از معلمای دلسوز و مسعولیت پذیر نمیشم ولی واقعا بعضیاشون دیگه خیلی تن پرور و بی مسعولیتن عملا همه ویز میندازن 

گردن والدین و مادرا 

بخدا همین معلم حتی میگه چک کنین دانش اموزا تکالیفشون رو بدون اشکال تحویل بدن 

خب اگه قراره دانش اموز اشتباه ننویسه شما براش

رفع اشکال کنین یا اصلا چجوری میخاین 

نقطه ضعف دانش اموزت رو بفهمی 

در این حد تن پرورن بعضی معلما

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شآید حواسش نبوده به پسرتون بگید ازین به بعد حواسش باشه ، ادم خودش به فکر خودش باشه بهتره تو جامعه ما

اوکی حالا میگم امضا رو چشم پوشی کنم

حرفم اینه یه معلم ایا به این سطح شعور هنوز

نرسیده ک جواب یک پیام محترمانه رو به همون

شکل جواب بده یا نه

حالا من منکر بعضی از معلمای دلسوز و مسعولیت پذیر نمیشم ولی واقعا بعضیاشون دیگه خیلی تن پرور و بی مسع ...

حتی تکالیف رو درست هم چک نمی کنن فقط سرسری نگاه میکنن و یه امضا می زنن.

به همه آرزوهام قول رسیدن دادم.
از بی فرهنگی و بی ادبیشونه یعنی قراره اینا نسل اینده رو تربیت کنن ولی خودشون بویی از ادب نبردن

من فکر میکردم عادیه جواب سلام و احوالپرسی ندن🫠.الان تو این تاپیک فهمیدم نه عادی نیست

پسرم کلاس اوله از صب تا ۱۱ ظهر بدو بدو دور تکالیفش بودیماخرم براش مهم نیس خب برو بالا سر بچهتکالیف چ ...

پسر من پیش دبستانیه مهد خصوصی هم گذاشتمش کلیییی پول دادیم که مهد خوبی باشه روز اول چنان تحویل گرفتن خوب بودن که باورم نمیشد کفشاشو پاش میکردن حتی من اونجا بودن اجازه ندادن گفتن خودمون پاش میکنیم بعد پسرم سرما خورده بود بردم دکتر گفت سه روز نره مهد باورت میشه متوجه نشده بودن نیومده ؟ اون که هیچی رفتم دنبالش چنان سر بچه ها مربیه داد میزد که بیا و ببین ذات آدما بد باشه به غیر انتفاعی و دولتی نیست تازه من باردارم گفت مهد خلوتی باشه که هر روز نره ویروس بیاره برای نوزادم اولش کلا ۱۴ نفر بودن الان تو این چند روز شدن ۲۳ نفر 😒😒کلاساشم پنجره نداره باباش برد ثبت نام کرد دقت نکرده بود اوووف 

خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر