سلام چند شب پیش رفته بودیم جشن شب نام گذاری نوه ی برادرم خیلی همچی پر زرق و برق بود زنداداشم که مادر بزرگ بود اینقدر رقصید اینقدر شاباش داد اینقدر لوکس بود از اینایی که تو اینستا میگیرن فک کن اینقدر به عروس بچه اش فقط چهار پنج میلیون شاباش داد فیلم بردار دیگه بگم شام دادن چلو گوشت بود واقعا ن حسرت برانگیز بود از هدیه از سیسمونی واسه عروسش گرفته بود خیلی حسرت خوردم واقعاً تو این شرایط اقتصادی طرف عروسی نمیگیره اینا اینجور مراسم گرفته بودن من خودم دستم به دهنم میرسه ولی خیلی حسرت خوردم چی بگم از اون روز تا حالا دارم بهشون فکر میکنم چطور تونستن واقعا خیلیا تو خرج روزانه موندن خیلیا هم اینجوری بریز بپاش میکنن نظر شما چیه ؟واقعان فکر منو درگیر کردن
خب گرفته مبارکش باشه و اینکه خوشحال بودن نوه دار شدن
و شما هم خوشحال باش و دوم اینکه زندگی عادلانه نبوده ایشون هم داره استفاده میکنه انشالله شما هم وضعت خیلی خیلی خیلی عالی میشه آرزو خوشبختی و شادی کن براشون
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!