2777
2789
عنوان

جشن زایمان پر زرق و برق

120 بازدید | 12 پست

سلام چند شب پیش رفته بودیم جشن  شب نام گذاری نوه ی برادرم خیلی همچی   پر زرق و برق بود زنداداشم  که مادر بزرگ بود اینقدر رقصید اینقدر  شاباش داد اینقدر لوکس بود از اینایی که تو اینستا میگیرن  فک کن اینقدر به عروس بچه اش فقط چهار پنج میلیون شاباش داد فیلم بردار دیگه بگم شام دادن چلو گوشت بود واقعا ن حسرت برانگیز بود از هدیه از سیسمونی واسه عروسش گرفته بود خیلی حسرت خوردم واقعاً تو این شرایط اقتصادی طرف عروسی نمیگیره اینا اینجور مراسم گرفته بودن من خودم دستم به دهنم میرسه ولی خیلی حسرت خوردم  چی بگم از اون روز تا حالا دارم بهشون فکر میکنم چطور تونستن واقعا خیلیا تو خرج روزانه موندن خیلیا هم اینجوری بریز بپاش میکنن نظر شما چیه ؟واقعان فکر منو درگیر کردن

خب گرفته مبارکش باشه و اینکه خوشحال بودن نوه دار شدن 

و شما هم خوشحال باش و دوم اینکه زندگی عادلانه نبوده ایشون هم داره استفاده می‌کنه انشالله شما هم وضعت خیلی خیلی خیلی عالی میشه آرزو خوشبختی و شادی کن براشون 

کاربر قدیمی 🌹🌱 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر کسی اولویت هایی داره

کسانی که هزینه بالا برای مراسم می‌کنن لزوما کسانی نیستن که به بقیه کمک نکنن

دلشون خوش مگه چقدر زنده ایم که بخوابیم شادی نکنیم 

چهار پنج میلیون هم پولی نیست که اینطور به چشم شما اومده

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

هر کسی اولویت هایی دارهکسانی که هزینه بالا برای مراسم می‌کنن لزوما کسانی نیستن که به بقیه کمک نکنندل ...

بحث پول واین چیزا نیست عزیزم اینا یه شمال ساده که همه هر پنجشنبه جمعه میرم و نمیرن 

بحث پول واین چیزا نیست عزیزم اینا یه شمال ساده که همه هر پنجشنبه جمعه میرم و نمیرن

اگه بخوام صریح باشم شما ازشون دل خوشی نداری 

چون حرفات بوی حسرت و حسادت میده

بشین فکر کن آیا مادرت اینا سر شما هزینه نکردن که الان از رفتار مادر عروس برادرتون غصه خوردی؟

یا روی زندگی برادرت حساس هستید

چون حرفاتون عجیبه

اگه بخوام صریح باشم شما ازشون دل خوشی نداری چون حرفات بوی حسرت و حسادت میدهبشین فکر کن آیا مادرت این ...

آره درست میگید من حسادت میکنم  چون از خودنمایی بدم میاد 

آره درست میگید من حسادت میکنم چون از خودنمایی بدم میاد

به اینکه کسی توی مهمونی خودش شادی کنه نمیگن خودنمایی

تا حالا شده مجلسی رو بتونید بگیرید ولی نگیرید و هزینه فقرا کنید ؟