انقد دنبال توجه همسرمه مطمئنم اگه هرکس دیگه ای جای من عروسشون بود جنگ شده بود من عقدم بعد یکی از خواهرای همسرم که ازش کوچک تره خیلی بهش وابستس دختر خوبیه ها ولی اصلا درک نمیکنه که برادرش ازدواج کرده همش خودشو میچسپونه به همسرم مثلا همه دور هم نشستیم میره تو بغلش سرشو میذاره رو شونش یا مدام همسرمو به حرف میگیره در واقع اصلا فرصت نمیده من باهمسرم حرفی بزنم با این که عقد هستیم و من همسرمو کم میبینم و اون همیشه پیش همسرم هست بازم خیلی احساس مالکیت داره همه حرفاشو به اون میگه مدام ازش توجه فیزیکی میخواد.من درک میکنم که وابسته هست ولی به عنوان یه دختر باید اونم من درک کنه اگه هر غریبه ای مارو از دور ببینه فکر میکنه اون زنشه چون همش تو صورت شوهرم نشسته داره خودشو لوس میکنه.من نمیخوام ازم ناراحت شه ولی واقعا دوست دارم جایگاهمو جدی بگیرن به نظرتون بدون توهین چی کار میتونم بکنم
همسرمم خودش خجالتیه از اینا نیست که تو جمع بغلم کنه و ... قبلا بهش گفتم ناراحت میشم همش خواهرت تو بغلته الان همسرم واقعا رعایت میکنه ولی وقتی خواهرش میره تو بغلش نمیتونه بهش نه بگه و دلشو بشکونه من یه ثانیه رومو ازشوهرم برگردونم میبینم رفته تو بغلش و نمیدونم چه رفتاری نشون بدم با هیچکی تو جمع ارتباط نمیگیره جز همسر من