2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا خیلی هم شوگر نیست دختر خالتدر کل رو دادن به مرداست که اجازه بدیم به جای همسن خودشون بیوفته دنبا ...

بله البته 

خودمم نظرم اینه که بیشتر از ۸۰ درصد آقایون واقعا ظاهر پرست ، پر مدعا و بی ظرفیت ، و گاها جنبه و پتانسیل دریافت احترام رو هم ندارن 

اما خوب این مواردی که بنده عرض کردم ، اصلا نه تنها بنده خدا پرو نیست ، بلکه اصلاا کسی  رو هم که همسن بنده هست رو نمیپسنده و کاملا با جنبه اس و معتقده که این اختلاف سنی ها وحشتناکه ... 

من از طرف خودم گفتم که این اختلاف سنی دوست دارم 

خودشم مامان باباش خیلی لوسش کردن خواهر برادر نداره پدرررمو دراوورده انقدزود قهر میکنه🤣🤣🤣

من شوهرم بچه اخر ته تغاری لووووس الان خیلی بهتر شده البته 😁

عجب جایی به داد من رسیدی...

پولداری شده ارزش

من اصلا نمیدونم این آقا پولداره یا نه از این لحاض گفتم که حداقل آدم خیلی خوبی باشه و اخلاق و ویژگی های خوبش زیاد باشه که حداقل در مقابل اینکه سنش زیاده

و به خاطر هووس و جونی استارتر نیومده باشه

غم بی پایانم🖤     

من و یه خانمی هم مدتی با هم بودیم، از همه‌ نظر مناسب هم بودیم( اخلاقی، رفتاری، اعتقادی، نگاه مون به اطراف و آینده، علائق و سالائقمون و و و ...) الا سن و اینکه اون بی‌بی‌فیس بود و من برعکس، و اون فقط نگران حرف فامیل حرف‌درآرشون بود😂

خلاصه نشد که بشه😢

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

من شوهرم بچه اخر ته تغاری لووووس الان خیلی بهتر شده البته 😁

وای من پدرم دراومده هی پدرشو فش میدم پدرش خیلی لوسش کرده😑😂نمیدونی که کم مونده عکسشو بزنه کل لباساش بگه بمیرین میمیرن حرف حرفه اینه تو خونشون😕خدا صبرمون بده😂😂😂

وای من پدرم دراومده هی پدرشو فش میدم پدرش خیلی لوسش کرده😑😂نمیدونی که کم مونده عکسشو بزنه کل لباساش ...

شوهر من تصادف کرده بود خودش مقصر ماشین ته دره بود هیچکس بهش نگف بالای چشمت ابرو😐

من بودم بابام از پا اویزونم میکرد 🤣

عجب جایی به داد من رسیدی...