2777
2789
تا وقتی بزرگ نشدن چی؟!چرا یه آدم ۴۰ ساله که هنوز اول جوونیه باید درگیر مشکلات یه آدم ۵۷ساله بشه؟!!ای ...

من کلا مخالف تفاوت سنی های زیادم

ی آدم ۴۰ ساله و ۶۰ ساله از نظر ذهنی خیلی نزدیک ترن

تا ی ۲۰ ساله و ۴۰ ساله

کاملا واضحه 

.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگن دخترایی که ارتباط خوبی با پدرشون ندارن جذب مردای خیلی بزرگتر از خودشون میشن

آره اینو هرجا گفتم ، همه بهم این جمله رو گفتن 

ولی در کماااال تعجب ، چون فرزند اول خونه مونم و تک دخترم ارتباطم با پدرام خیییییلی عالیه ، البته ایشون مرد خییلی منطقی و با درکی هستن خداروشکر 

و دختر خاله خودم که واقعا رفتار  و اخلاق پدرشون مورد تایید من نیست و خییلی عصبی ان و ارتباط شون با فرزندانشون واقعااا بده 

دختر خالم که  ۱۹ سالشه اما به آقای ۲۸ سال (جسارتا) میگه شوگر...

من کلا مخالف تفاوت سنی های زیادمی آدم ۴۰ ساله و ۶۰ ساله از نظر ذهنی خیلی نزدیک ترنتا ی ۲۰ ساله و ۴۰ ...

بله درسته 

ولی وقتی طرف قراره ۲۵ساله ازدواج کنه اون سالهایی که زمان میبره تا برسه به ۴۰ چی‌؟!  چقدر قراره سختی بکشه و چه چیزهایی رو مجبوره تحمل کنه

آره اینو هرجا گفتم ، همه بهم این جمله رو گفتن ولی در کماااال تعجب ، چون فرزند اول خونه مونم و تک دخت ...

حالا خیلی هم شوگر نیست دختر خالت

در کل رو دادن به مرداست که اجازه بدیم به جای همسن خودشون بیوفته دنبال کسی‌که همسن بچشه

.

به اینم دقت کن بعضیا با اینکه سنشون بالاست خیلی بی منطق بچه انبرای مثال نامزد سابق من بالای35 بود ول ...

بله ، دقیقااااااا 

این مدل هم زیاد دیدم ، خودمم 

ولی خوب منظورم این بود که سلیقه ام ،،،، بین عاقل کم سن و عاقل سن بالا ،،  مورد دومه 

بله درسته ولی وقتی طرف قراره ۲۵ساله ازدواج کنه اون سالهایی که زمان میبره تا برسه به ۴۰ چی‌؟! چقدر ق ...

اره واقعا 

تو این سایت چقدر دیدم خود دختره هم کامل راضیه 

آدم حس می‌کنه نون خور اضافن که تن به همچین ازدواجایی میدن

مردی که هزارتا غلط تو زندگیش می‌کنه زمان ازدواج می‌ره با همسن بچش ازدواج می‌کنه 

.