2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ناامیدی کفره.... همیشه تو بهترین رفاهم م باشیم بازم احساس کمبود داریم.... عقیدم اینه خدا داده روزیشم ...

ببخش ولی حرف شما برای این دوره بی معنی .من الا رفاه نسبی برای بچه هام فراهم کردم احساس کمبود ندارم اگه دوتا دیگه هم بیارم از پسش برمیام‌ولی این بچه ها آینده میخوان نه با وضع اقتصاد این کشور  وموفق جمله خدا روزی میده نیستم خدا میگه از تو حرکت از من برکت 

بفکر تنهایی آیندشم باشین

اگه شرایط مهیا باشه حتما باید از تنهایی در بیاد بچه. وقتی خونه دو خوابه دارید و یه حقوق ساده مطمئن باشید منفعت بچه در تنهاییه. 

خیلی ها هم هستن چند تا بودن ولی بزرگ که شدن با هم دشمنن یا هر کدوم مهاجرت کردن یه جا همدیگه رو هم نمی بینن

ناامیدی کفره.... همیشه تو بهترین رفاهم م باشیم بازم احساس کمبود داریم.... عقیدم اینه خدا داده روزیشم ...

روزی همه آدما دست خداست. ولی می بینیم بچه هایی رو که از گرسنگی جون هم می دن. خدا اول عقل بهمون داده تا درست تفکر کنیم بعد روزی رسونمون می شه ان شااله

بیشتر اطرافیان و فامیلای ما یه بچه‌ دارن، بچهاشونم دیگه 12 تا 15 سالن یعنی دیگه قصد ندارن، حتی تو مدرسه دخترمم اکثرا تک فرزند هستن، والا بااین گرونی حق دارن 

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 

این یه تفکر غلطه که کردن تو سر مردم بچه نیارین  من به تنهایی بچه و لوس شدن تک فرزندی و مشکلاتش و مشکلات پدر و مادر در دوران پیری با یه بچه اصلا کاری ندارم ولی عزیزای دلم لطفا به بچه ها یاد بدین قرار نیست تو این دنیا بخورن و بخوابن و تفریح کنن و پدر مادر تامینش کنن به خدا این معنای زندگی نیست چرا فکر میکنید یه بچه بیارین تو رفاه بزرگش کنین تمام پس خود بچه باید چیکار کنه چه تِلاشی کنه چی یاد بگیره؟

لطفا بدون تعصب تاپیک های منو بخونین 

این یه تفکر غلطه که کردن تو سر مردم بچه نیارین من به تنهایی بچه و لوس شدن تک فرزندی و مشکلاتش و مشک ...

ادم بایدباتوجه به شرایطش بچه بیاره الان باحقوق 30میلیون نمیشه خرج دوتابچه روداد

بیشتر اطرافیان و فامیلای ما یه بچه‌ دارن، بچهاشونم دیگه 12 تا 15 سالن یعنی دیگه قصد ندارن، حتی تو مد ...

الان صدمیلیون نقدتوماه درامدباشی فقط میتونی یه زندگی معمولی روبگذرونی

بله منم یه بچه دارم و دیگه نمیخوام

کارخوبی میکنی عزیزم دخترعمه شوهرم دکتره فقط یه بجه داره یعنی کلاثروتمندان اینجورین ولی نمیدونم افرادی که توخرج شکمشون موندن چرامیگن بچه روزیشومیاره