2777
2789

البته این خانم تو مراحل آخر طلاقه . اومده خونه پدرش . همسایه مادرشوهرم میشن . دیروز سر صبحی برادرشوهرم داشته می‌رفته سرکار این خانمم همزمان باهاش در اومده از خونه اونم می‌رفته سرکار . شوهرش معتاده شیشه میکشه خیلیم آدم عوضی و قاطی داره و خیلی خانم رو کتک میزده . برادرشوهرم از سر کوچه دیده این یارو داره میاد سریع به خانمه گفته بیا برو خونه ما درو ببند چون ترسیده باز دعوا درست کنه . شوهرش دیده اومده با برادرشوهرم دعوا کرده همسایه ها ریختن و پلیس اومده و ماجرا درست شده و حالا این یارو از دست برادرشوهرم شکایت کرده بخاطر رابطه نامشروع 😐 و کتک هایی که خورده . 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

خب چرا دخالت کرده 

با آدم شیشه ای نباید زد و خورد کرد و حتی حرف زد 

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ دیوانه شدم از بس لایک می‌کنید                                             پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب چرا دخالت کرده با آدم شیشه ای نباید زد و خورد کرد و حتی حرف زد

بار ها این یارو اومده دم در دعوا گرفته با خانواده زنه و سابقه کتک زدن خانم تو خیابون هم داشته برادرشوهرم دیده داره میاد گفته این زن الان تنها تو خیابون میزنه لهش میکنه باز . آدمه دیگه بالاخره وجدان دارا 

بار ها این یارو اومده دم در دعوا گرفته با خانواده زنه و سابقه کتک زدن خانم تو خیابون هم داشته برادرش ...

بزنه له کنه مگه خانوم بی کس و کاره پدر داره بالاخره 

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ دیوانه شدم از بس لایک می‌کنید                                             پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

مطمئنی قضیه همینه که برای شما گفتهمنم به برادر شوهرت شک کردمشوهر زنه رو چطور میشناسه؟؟

عزیزم سالهاست همسایه آن همو میشناسن . بعد برادرشوهرم تنها نبوده ک مامان باباش خونه بودن . اومده بیرون دیده این یارو روانی داره میاد زود گفته بیا برو تو میزنه درب و داغونت میکنه 

به نظرم تا نباشد چیرگی مردم نگویند چیزها شما هم اگه خودت ندیدی باور نکن

شیشه میکشه 

مغزش آسیب دیده 

توهم میزنه ها

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من همه دنیا رو بگردم مثه تو پیدا نمیشه نه هیچکی توی دنیا ❤️عشقم❤️ مثه تو زیبا نمیشه 🫂یکی اینجاست که تو رو هر جوری بشی باز تو رو دوست داره همیشه🌹 یکی اینجاست که تو رو تنها نمیذاره همیشه 🌹از باگ های دنیا هم ؛ اینکه با هر کی حالمون خوبه ،ازمون دوره...💔🙃 https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

چرا بهش نگفته برو خونه ی پدرت درو ببند؟؟

چون خونه پدرش ته کوچست تقریبا دم در خو نه پدرشوهرم بوده زود گفته بیا برو تو که تورو نبینه اول ۱بحی دعوا درست کنه