2777
2789

قسمت بالای سینم خالیه چیکار کنم ؟؟؟ پر بشه تروخدا راهی هست بگید اعتماد ب نفسم داغون شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب طبیعیش همینه بافت سینه چربی هست ماهیچه نیست که اون بالا وایسه.طبیعیش اینه که یه حدی پایین تر باشه.

تو را آرزو کرده بودم ولی تو از آرزوی منم زیباتری دخترم💗مامان دو تا دختر دوقلو💗

خب بکنی اون انقدر ذوق میکنه که این چیزا براش مهم نیست

واقعااااا؟  چ خوب 

آخه من خودم روانی ام میخام کامل بی نقص باشم ... 

متوجه هستی این حجم از روانی بودن رو ؟ 

افسرده گی شدید هم دارم و وسواس فکری مدام فک میکنم چیکار کنم زیبا تر بشم 

اخه این عکسای گوگل میبینم دلم میخاد کامل کامل بالا باشه

اونا با عمل لیفت کردن وگرنه طبیعیش همینه...خودت رو با اونا مقایسه نکن بدن طبیعی همینه...بافت چربی نرمه بالای بالای واینمیسه جاذبه ی زمین هم خب تاثیر داره.

اونا با عمل لیفت کردن وگرنه طبیعیش همینه...خودت رو با اونا مقایسه نکن بدن طبیعی همینه...بافت چربی نر ...

جالبیش اینجاست ب هیچ وجه افتاده نیست ولی من راضی نمیشم از خودم چون روانی ام روانی وسواس فکری دارم مدام درحال مقایسه هستم 

جالبیش اینجاست ب هیچ وجه افتاده نیست ولی من راضی نمیشم از خودم چون روانی ام روانی وسواس فکری دارم مد ...

این جوری که دائم باید خودت رو مقایسه کنی و اذیت بشی عزیزم.مگه مردا خودشون رو با عکسای گوگل مقایسه می کنن؟؟

این جوری که دائم باید خودت رو مقایسه کنی و اذیت بشی عزیزم.مگه مردا خودشون رو با عکسای گوگل مقایسه می ...

نه نمیکنن ولی پسری که چند وقت دیگه باهاش عقد میکنم خیلی بی نقصه خیلی خوش اندام اصلا عالیی ولی من قدم کوتاهه اون قد بلنده اصلا هر وقت بهش فک میکنم حالم بد میشه