2777
2789
عنوان

برادرشوهرم بخاطر یه زن مطلقه افتاده تو دردسر

| مشاهده متن کامل بحث + 6602 بازدید | 133 پست
خب عزیز من برادرشوهرت اشتباه کرده به هرحال اون زن شوهرداره و نباید می رفت خونه مرد غریبه فرار می کرد ...

تو اون لحظه باید منطقی تصمیم میگرفتن ؟؟؟؟ دیده یارو روانیه داره میاد هول شده گفته زود بیا برو تو الان یه دعوا درست میکنه آنقدر ک روانیه سابقه اش خدابه همه میشناسنش . بعدم که با برادرشوهرم‌دوتایی نرفتن تو خونه . اون رفته تو مادرشوهرم از سر و صدا اومده تو حیاط پدرشوهرم دو دقیقه بعدش از بیرون رسیده همسایه ها اومدن و و و 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیروز ولش کردن . البته ول نکردن سند بردیم چون کتکش زده یارو رو

کتکشم زده؟😐😐 خوبه والا هم زنشو

کرده تو خونه درو بسته هم مرد و کتک

زده

دنیای آدما وقتی خراب میشه که آدمای دروغگو نقش آدمای مهربون رو بازی میکنن💔

نمیدونم چرا اینجا همه توهم توطئه دارن

خیلیم بداشون عجیبه که یه پسره خواسته کمک کنه به اون خانم . انگار که حتما یه چیزی هست وگرنه باید منتظر میموند شوهرش برسه زنه رو بزنه اینم تماشا کنه

همسایمون شیشه می‌کشه جرات نمیکنم از کنارش رد بشم چشماش حدقه خونه

دقیقا من از نزدیک دیدم لمس کردم میفهمم

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من همه دنیا رو بگردم مثه تو پیدا نمیشه نه هیچکی توی دنیا ❤️عشقم❤️ مثه تو زیبا نمیشه 🫂یکی اینجاست که تو رو هر جوری بشی باز تو رو دوست داره همیشه🌹 یکی اینجاست که تو رو تنها نمیذاره همیشه 🌹از باگ های دنیا هم ؛ اینکه با هر کی حالمون خوبه ،ازمون دوره...💔🙃 https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

شیشه میکشه مغزش آسیب دیده توهم میزنه ها

زن بیچاره رو آنقدر میزده بیهوش می‌شده یبارم تو خیابون گرفته از موهاش کشون کشون برده انداخته تو جوب 

زن بیچاره رو آنقدر میزده بیهوش می‌شده یبارم تو خیابون گرفته از موهاش کشون کشون برده انداخته تو جوب

اصلا یارو متوجه کارش نیس

تو توهمه

یارو زنشو سر برید نفهمیدم چون تو توهم بود

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من همه دنیا رو بگردم مثه تو پیدا نمیشه نه هیچکی توی دنیا ❤️عشقم❤️ مثه تو زیبا نمیشه 🫂یکی اینجاست که تو رو هر جوری بشی باز تو رو دوست داره همیشه🌹 یکی اینجاست که تو رو تنها نمیذاره همیشه 🌹از باگ های دنیا هم ؛ اینکه با هر کی حالمون خوبه ،ازمون دوره...💔🙃 https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

بشنو و باور نکن میتونست بجای اینکهبکنتش تو خونه خودش و درو ببنده صبر میکرد اگه مردِ حمله کرد به خانم ...

یعنی صبر می کرد مرده میومد زنش رو کتک میزد بعد ریلکس زنگ میزد ۱۱۰ بعد کلی صبر می‌کرد و همچنان کتک خوردن زنه رو تماشا می‌کرد تا پلیس برسه ؟؟؟؟