2777
2789
عنوان

برادرشوهرم بخاطر یه زن مطلقه افتاده تو دردسر

| مشاهده متن کامل بحث + 6602 بازدید | 133 پست
پول فدای سرش ذره ای بابت پول دیه و اینا ناراحت نیستیم ارزش کارش خیلی بیشتر از این حرفاست

بستگی ب بقیه رفتارای برادرشوهرت داره اگ آدم خوبه و چشم پاکیه پس منظور نداشته و بازم اشتباه کرده هول شده گفته بیا خونه ما 

بعدم از کجا معلوم شوهره میخاست کتک بزنه شاید میخواست صحبت کنه دل زنش بدست بیاره؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با یکی آشنا میشدم واس ازدواج بعد ۸ماه فهمیدم چ هرزه ای هست کات کردم اون اوایل یبار تعریف کرد همچی ...

شاید اطراف شما اینطوری بوده دلیل نمیشه همه مثل شوهر سابق شما باشن . برادرشوهر من با یه خانم تو رابطه است . خیلی هم خوشگل و خوش هیکل و پولداره ‌. پسر سالمیه همه چیزش هم اوکی . چه نیازی داره واسه یه خانم قهرمان بازی دربیاره ؟ سالهاست همسایه هستند همدیگه رو میشناسن شوهر این خانم هم معلوم الحال دیکه همه میدونن چه وضعیتی داره . بارها تو محل کار خانم و دم درشون دعوا و فحش و کتک کاری راه انداخته . برادرشوهر منم اومده خانم رو نجات بده .نقشه و برنامه که نداشته اول صبح اومده از خونه بیرون دیده یارو از سرکوچه داره میاد سریع گفته برو خونه که تو رو نبینه شر بشه اول صبحی . که اونم متاسفانه دیده . کسی ک مادر و خواهرش خونن چرا باید به خودش شک کنه . مرد بوده غیرت و مردونگی داشته نسبت به یه آدم دیگه بی تفاوت نبوده و من اتفاقا خیلی تحسینش می کنم . 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

اصلا سخن امام علی هست ک کسی ک خودشو در مظان اتهام قرار میده نباید از سرزنش مردم دلخور بشه

عاشق اینم واسه توجیح کردن توهماتتون حدیث و آیه هم میارین ! شما دیگه کی هستین 

ببین منظورم اینه اون زنه جدا نشده تا لحظه ای که صیغه آخری طلاق باطل نشه زنا حساب میشه

فکر کنم شما هم شیشه میزنی دوست عزیز . این که زن همسایه رو نجات بدی بگی بیا برو تو خونه شوهرت تور و نبینه کتکت بزنه زنا حساب میشه ؟ نمردم و معنی زنا رو هم فهمیدم 

یعنی صبر می کرد مرده میومد زنش رو کتک میزد بعد ریلکس زنگ میزد ۱۱۰ بعد کلی صبر می‌کرد و همچنان کتک خو ...

گفتی سه نفر بودن برادر شوهر و پدر مادر میتونستن جلوی کتک خوردن اون زن بگیرن نه ک بگه برو خونه ما 

ولی در کل ادم تواین مواقع یهویی تصمیم میگیره ادم وقت فکر کردن نداره

تو این مسائل ادم هرچی دخالت نکنه بهتره واسه ادم شر میشه 

ملت چقدر افکار ترسناکی دارن، ا ن بدبخت اومده ثواب کنه نه تنها شوهر یارو بهش تهمت زده ملت همیشه در صحنه نی نی سایت هم بهش تهمت زدن، خیلی از مردها هستند که هنوز انسانیت در وجودشون نمرده

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

عزیزم اینجا نی نی سایته، یعنی جایی که طرف شوهرش خیانت میکنه دنبال اینن که زنه چه کمبودی داشته که شوهرش خیانت کرده ، زن شوهرش معتاده ، دست بزن داره ، خرجی نمیده ، و هزار تا داستان دیگه و میره خیانت میکنه ، میان میگن خیانت هیچ‌ توجیهی نداره اول جدا میشد بعد خیانت میکرد .اینجا اکثرشون یه مشت زن ستیزن‌ و حاضرن هم نوع خودشون تو خیابون کتک بخوره بمیره ولی کسی کمکش نکنه 

نهایت زنگ‌ بزنن ۱۱۰ .اصلا هم فکر نمیکنن اگه برای خودشون به هر دلیلی همچین موقعیتی پیش بیاد دوست دارن هر کس که نزدیکشون هست بهشون کمک کنه حالا میخواد مرد همسایه باشه یا همکار باشه یا رهگذر معمولی .اینجا جایی هست که هر وقت میام میفهمم چقدر از نظر انسانیت و آدمیت به  حکم دین و شریعت عقب افتاده هستیم .و چقدر  راحت تهمت می‌زنیم و قضاوت میکنیم و هیچ اشکالی هم نداره .ما خیلی هم خوب و پاک و مقدس هستیم .جامعه ای که حاضره یک زن کتک بخوره و از شوهر روانی و معتاد یک زن دفاع میکنه و کمک یک انسان دیگه رو زیر سوال میبره باید به حال همچین جامعه ای گریست .

عزیزم سالهاست همسایه آن همو میشناسن . بعد برادرشوهرم تنها نبوده ک مامان باباش خونه بودن . اومده بیرو ...

خیلیم کار خوبی کرده آدم با وجدانیه.. بزار شکایت کنه.. دوتا شاهد میبرید و قاضی مو رو از ماست میکشه بیرون.. اینجوری نیس ک هر کی یه زری زد آنی حرفشو گوش بدن.. دوتا شاهد ببرید ک ب نیت خوب و کار برادرشوهرتون شهادت بدن.. تامام