2777
2789
عنوان

تغذیه مدرسه

720 بازدید | 49 پست

میدونی که نون و پنیر رو خوب نمیخورن

با گوجه و خیار هم بستگی به هوسشون داره

گردو میزنی، درسته برمیگردونن، حیف گردو

کره عسل یا مربا میریزه

همش هم نمیشه الویه و پیراشکی گوشت بدی که!

گاهی هم مشکلی با نون و پنیر ندارن، بیدار میشی میبینی نون تافتون دیروز بیات شده وا میره برای لقمه

سنگک توی فریزر هم اینقدر سوراخ سوراخ داره، نمیشه لقمه گرفت...

امروز یه کلوچه نیم ساعته آماده کرد:

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟

من واسش یدونه موزگذاشتم امروز و نون تست باپنیروگردو.

دیروز الویه ای که با یه قاشق سس درست کرده بودم برد.

ازروزیکه از خودش میپرسم چی بذارم تغذیه ش کامل میخوره،مدرسه شون کیک وکلوچه ونوشابه و....ممنوع هست

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پسرم نون پنیر گردو دوست داره براش میزارم اونم فقط با نون تافتون با لواش دوست نداره به دونه کیک هم میزارم امروز خودم کیک درست کردم کلاس هشتم هست روزی دوبار در هفته هم میخوام بهش پول بدم از بوفه خرید کنه 

دخترم کلاس ششم هست اون لقمه کره مربا دوست داره براش میزارم با کیک به اونم دوبار در هفته پول میدم از بوفه بخره میوه م باشه میزارم گاهی

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

پسرم  مدرسه اش گفتن غذا بهشون بدید بیارن میوه میان وعده شون ام هرچی به سلیقه خودتون 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

نون اگه تو فریزر بزاری بیات نمی شه 

بعد فقط تنوع بده. 

یه روز نون و پنیر

یه روز حلواارده

یه روز کره با نون 

...

من تو یه جعبه کوچیک تکه های میوه هم می زارم 

خرما خشکه

شیر پاکتی کوچیک شیر انبه و شیر توت فرنگی همیشه دوست دارن و می خورند

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

چرا با نون لواش لقمه نمیگیری؟

سیب زمینی سرخ کرده نمیخورن؟

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

همیشه نان لواش برای لقمه ی بچه ها تو فریزر داشته باشید.

میتونید انواع کوکوها رو بزارید .

نون پنیر سبزی

تخم مرغ آبپز با گوجه 

میوه هم سعی کنید هرروز بزارید .سیب .موز.نارنگی ...

شیر پاکتی کوچولو هم گزینه ی خوبیه.

کشمش .گردو و بادام .

بادام زمینی

نخود و کشمش

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

براساندویج نون باگت بگیرمثلامن امروزساندویچ فلافل دادم ویه لقمه شکلات صبحونه بانون تست که راحت باشن یه خورده مغزپسته تریه خوره برگه گلابی وزردالو بامویزگذاشتم  بعضی روزاموچی یاپنکیک درست کن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

آرد و پودر قند، بیکینگ پودر، کمی وانیل، یه تخم مرغ، یه مقدار کره و خمیر مایه فوری که اگرم نبود مهم نیس ولی کره مهمه

شیر و ماست هم نداشتم، کره هم گیاهی بود

اینا رو با هم ورز دادم و خمیر گرفتم. دو سه قاشق آب گرم هم ریختم. مقدارش رو اگر بخوایید باید بگم نمیدونم! چشمی میریزم همه چیزو

بعد برای مغزش: گردو رو کمی خرد کردم. با شکر و دارچین مخلوط نمودم. همین

فر رو قبل از شروع همه اینا روشن میکنی، توی قابلمه هم میشه ولی زمان بیشتری میبره

اندازه گردوی درشت خمیر رو پهن کردم، گردو شکر وسطش، یه خمیر همونقدری هم پهن کردم گذاشتم روش، یه ذره فشار با دست یا وردنه، بعد هم اطرافشو فشار میدی که دوتا خنیر بچسبه

چندتا اینجوری درست میکنی میذاری فر.

تمام

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟

اتفاقا داداشم منم نون پنیر نمیخوره هر روز هم ک نمیشه پیراشکی و..گذاشت

چند روزه براش کیک فنجونی درست میکنم براش میزارم خیلییییی دوست داره..

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾