2777
2789
عنوان

تغذیه مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 720 بازدید | 49 پست

لقمه نون پنیر گردو 

کره عسل ، کره مربا با نون تست یا لواش 

میوه فصل مثل سیب ،کیوی، خرمالو، پرتقال نارنگی، خیار، موز، انار دون شده 

لقمه خامه و شیره انگور 

لقمه کتلت با خیار شور و گوجه و کاهو 

اگه با نون باگت باشه خوشمزه تره 

سیب زمینی سرخ شده با مرغ ریز پخته شده و گوجه گیلاسی 

(سینه مرغ رو من ریز ریز خورد میکنم ، طعم دار میکنم ،بعد یک ساعت میریزم قابلمه و می‌زارم بپره ، خیلی خوشمزه هست ، حتی یخ کردش)

پیتزا خونگی (خیلی خرج نداره )

ساندویچ فلافل خونگی 

سیب زمینی با تخم مرغ آبپز 

کیک خونگی 

آبمیوه طبیعی ، اب هویج ، شیر ، شیر موز با عسل . شربت آلبالو

سالاد الویه 

سالاد ماکارونی هم خوبه ،بچه های من دوست ندارن

مغز ها من پارسال برا دخترم بادوم و پسته خام می گرفتم گردو هم خودمون داریم با بادوم زمینی قاطی کردم 

نخود چی کشمش هم خودم قاطی کردم

همه از مرگ میترسن، من از جمله‌ی «بسته ی شما رو به پایان است»🫤😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه ظرف غذای دو طبقه گرفتم که چهارتا فضا دارهخوراکیهاشون سه دسته است. میوه، مغزیجات، یه چیز سیرکنن ...

احتمالا لقمه درست کردن براش سخت هس

شما ساندویج درست کن راحتتره خوردنش 

آرد و پودر قند، بیکینگ پودر، کمی وانیل، یه تخم مرغ، یه مقدار کره و خمیر مایه فوری که اگرم نبود مهم ن ...

لایک  لطفا 

نمی توانم به کسی بفهمانم در من چه می گذرد!من حتی نمی توانم ان را برای خودم توضیح دهم ....

احتمالا لقمه درست کردن براش سخت هسشما ساندویج درست کن راحتتره خوردنش

ساندویچ رو درسته بر میگردونه، کم پیش میاد بخوره

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟