2777
2789
عنوان

تغذیه مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 720 بازدید | 49 پست
من بچه بودم مامانم هرچی مداد نمیخوردم هرچی اجیل و اینا رو میدادم دوستام میخوردن لقمه اینام صاف تو اش ...

اعصاب آدمو بهم میریزید اول صبحی...ای خوووودا

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟

پسرم کلاس دوم هست نون وپنیر ویا کره و عسل  وتخم مرغ همش اینا رو میبره گاهی هم هرموقع دلش خواست از بوفه میخره ولی نمیخوره خوشش نمیاد ولی لقهمه که میگیرم مبخوره 

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا داداشم منم نون پنیر نمیخوره هر روز هم ک نمیشه پیراشکی و..گذاشتچند روزه براش کیک فنجونی درست م ...

عالیه

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
من پسرم میگه نون لواش مزه نداره

ادایی شدن همشون...

برا ساندویچ هاشون باگت لقمه ( مینی باگت) می گیرم .نه وا میره نه میریزه نه سوراخ داره

از املت و پنیر و کره مربا تا سیب زمینی سرخ شده و کوکو سبزی و ناگت هم براشون تو همون نونا ساندویچ می کنم. راحت و آسوده

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
من واسش یدونه موزگذاشتم امروز و نون تست باپنیروگردو.دیروز الویه ای که با یه قاشق سس درست کرده بودم ب ...

مدرسه پسرم کلا هر نوع خوراکی بسته بندی و حتی شیرینی قنادی ممنوعه.به طور مطلق باید خونگی باشه و سالم

من پسرم میگه نون لواش مزه نداره

من خودم برای بچه هام نون لواش خونگی میپزم با تنور گازی ازین گردها و حیلی دوست دارن توی خمیر روغن و زرچوبه و کنجد و سبزی نون میریزم 

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

بچه های من هم همینن

برای شام شب قبل مرغ که میپزم دو سه تا تیکه کوچولو سینه ی مرغ رو بدون آب براشون گرم میکنم و لقمه میکنم یا با نون باگت تازه یا با نون لواش..گاهی سبزی خوردن هم داشته باشم دوسه پر سبزی هم براشون میزارم..گوجه نمیزارم چون آب میندازه 

یا اینکه از شب قبل براشون ۳ تا تیکه جوجه کباب بدون برنج رو ریش ریش میکنم با نون لواش

و بعضی روزها الویه بدون سس اضافی براشون میزارم 

برای زنگ دومشون هم سیب قاچ میکنم با چنگال میزارم داخل ظرف کوچولو 

گاهی هم پچ پچ یا کلوچه ی شمال یا پنکیک که خودم پختم براشون میزارم

آبمیوه پاکتی یا شیرکاکائو اصلا نمیزارم..قاطی آب قمقمه شون هم یه کوچولو گلاب میریزم که دهنشون خوشبو بشه.

به جاش عصر ها که خونه هستند عصرانه یه لیوان شیر میخورن

برا ساندویچ هاشون باگت لقمه ( مینی باگت) می گیرم .نه وا میره نه میریزه نه سوراخ دارهاز املت و پنیر و ...

منم دقیقا همین کارو میکنم اول هفته ۷ تا مینی باگت میخرم هر شب بکیشو میزارم بیرون فردا لقمه میکنم میبره.

من پسرم نون پنیر گردو دوست داره براش میزارم اونم فقط با نون تافتون با لواش دوست نداره به دونه کیک هم ...

بوفه نداره مدرسه هاشون

کیک و این چیزای بسته بندی هم ممنوعه

فقط خودم بلید درست کنم

ادایی شدن همشون...

نه میدونی منطقه ما بیشتر نون تافتون هست یا با این تنور خونگی نان محلی با آرد بومی  درست میکنند از اونا میخریم عادت نداره 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
مدرسه پسرم کلا هر نوع خوراکی بسته بندی و حتی شیرینی قنادی ممنوعه.به طور مطلق باید خونگی باشه و سالم

اره دقیقا،مدرسه دخترم هم همینوگفتن،بنشرم خیلی خوبه اینجوری 

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍