2777
2789

تا خانوم جونش ب لبش برسه بگه مهرم حلال جونم آزاد

س ماهه شوهرم انقدر عذابم داد هر لحظه دعوا اونم سر بهانه های الکی مثلا بچه خوراکی می ریخت زمین دعوا مینداخت ...ماشبن رو دو مبلی متر اون ور تر پارک میکردم دعوا مینداخت حالا اون آخرا ک دیگ ماشینم بهم نمیداد...غذا دو قاشق ته قابلمه می موند دعوا مینداخت ...اونم چ دعواهایی داد و بیداد و کتک کاری ک همه همسایه ها متوجه میشدن

گوشیم رو شکوند... عسلی های خونه م رو شکوند...تلویزیون رو برداشت بزنه زمین انقدر زدم تو سرم منصرف شد...دلیل همه ی دعواها هم همون چیزایی بود ک گفتم...نصف شب منو از خونه مینداخت بیرون...انقدر عذابم داد اومدم قهر خونه بابام حالا رفته عدم تمکین زده....زنگ زده میگه یا برگرد زندگیت به همون روال قبله یا برو مهریه ت رو ببخش و طلاق تو بگیر...فقط دلم ب حال بچه هام میسوزه ...دخترم هر روز گریه میکنه میگه مامان دوس دارم خانوادمون جمع شه ی جا....

آره .‌

فکر کردی اینایی که گفتن مهرم حلال جونم ازاد  از خوشی و خوشبختی و شادی گفتن ؟   اونم در ایران ؟ 

زیادن 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط می دونم اگر مرد زنش رو دوست داشته باشه در هر شرایطی هم دوسش داره و اذیتش نمی کنه و باهاش زندگی می کنه ولی امان از زمانی که دیگه دوسش نداشته باشه همه کار میکنه و همه جور نقشه میکشه تا جدا بشه البته برای خانوما هم این موضوع صدق می کنه فقط دوست داشتن و عشق هست که توی رابطه حرف اول رو میزنه

من فقط می دونم اگر مرد زنش رو دوست داشته باشه در هر شرایطی هم دوسش داره و اذیتش نمی کنه و باهاش زندگ ...

همون دوستم نداره وگرنه این چیزایی ک گفتم همش بهانه س فقط